Boluspor da moraller yerinde

4 Kasım 2010

Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.   Boluspor Hafta sonu deplasmanda Güngören Belediyespor ile karşılaşacak ken  hazırlıklara...

Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.

 

Boluspor Hafta sonu deplasmanda Güngören Belediyespor ile karşılaşacak ken  hazırlıklara devam ediyor. Dün Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular kanat organizasyonu, taktik çalışması ve şut çalışması yaptı. Oyuncuların neşeli ve istekli olmaları ise teknik heyeti oldukça memnun etti. Dün antrenmana başlamadan önce kırmızı-beyazlı oyuncular ile sahada kısa bir görüşme yapan teknik direktör Levent Eriş daha sonra yeni göreve gelen Futbol Şube sorumlusu Tuncer Şengün ve Futbol Şube sorumlusu Yardımcısı Metin Yaman'ı oyuncularla tanıştırdı. Oyuncularla kısa ve öz konuşma yapan Teknik Direktör Levent Eriş, oyunculara herkesin Güngören Belediyespor maçına odaklanmasını istedi. Antrenmana düz koşu ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-beyazlılar daha sonra iki gurup halinde serbest oyun oynadı. Daha sonra kırmızı-beyazlılar Teknik Direktör Levent Eriş eşliğinde şut çalışması yaptı. Şut çalışmasında adeta kalecileri avlayan Kaptan Burak Akdiş, Ferdi Başoda, Fabiano Oliveira ve Gökhan Güney Levent Hoca'dan bol bol  aferin alırken . Şut çalışmasından sonra taktik antrenmanı   yapan kırmızı-beyazlılar, antrenman'ın son bölümünde ise kanat organizasyonu çalışması yaptı.

Antrenman'a Erciyesspor maçı öncesi ter idmanında sakatlanan ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak olan kaleci Ferhat Odabaşı katılmadı.

Antrenman'ı İdari İşler Başkan yardımcısı Osman Kayışoğlu, A2 sorumlusu Aydın Oskay, Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün, Futbol Şube sorumlusu yardımcısı Metin Yaman izledi.

 

        

Boluspor da moraller yerinde
Boluspor da moraller yerinde

1845 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049530982971191