Boluspor da Tempo Yüksek

9 Ocak 2012

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçı hazırlıklarına devam eden  Boluspor, yarın sahasında oynayacağı Gençlerbirligi maçı için hazırlıklarını  sürdürdü. Tam kadro çalışan...

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçı hazırlıklarına devam eden  Boluspor, yarın sahasında oynayacağı Gençlerbirligi maçı için hazırlıklarını  sürdürdü. Tam kadro çalışan kırmız-beyazlı oyuncuların soğuk hava ve karlı sahaya  rağmen antrenman tempoları yüksekti.

 

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Çarşamba günü  sahasında Gençlerbirliği ile  karşılaşacak.  Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek çalışmaya sürdüren ekibimizde tempo yüksekti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı-beyazlılar teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde tam saha çift kale maç yaparak taktik çalışması yaptı.

 

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra kısa süren çabuk küvete dayalı bir antrenman yaptı. Antrenman'ın ana bölümünde ise kırmızı-beyazlılar tam saha çift kale maç yaparak taktik çalışması yaptı. Tam saha yapılan çift kalede oyuncularını sık sık uyaran teknik direktör Özcan Kızıltan zorlu Gençlerbirliği maçında oyuncularından hata yapmamalarını doğru zamanda hamle yapmalarını istedi.

 

İki devreli yarım saat süren çift kalede oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada oyunu zaman zaman durduran Teknik Direktör Özcan Kızıltan sahada istediklerini tek tek oyuncularına anlattı.

 

Kornerlere çok önem veren Kızıltan bu bölgede hem defans oyuncularına hem de forvet oyuncularına maçın taktiğini uygulamalı olarak anlattı.

 

Yapılan çift kale maçta kazanılan serbest atışlarda yardımcı Antrenör Yılmaz Özden nin kullanması da gözlerden kaçmadı. Futbolculuk yıllarında serbest atışlardan yaptığı gollerle bilinen Yılmaz Özden dünkü antrenmanda eski günlerin hatırlattı.

 

Boluspor  bugün yapacağı ter idmanından ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.  


2436 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060912132263184