Boluspor ‘dan Kavarna’ya Cevap !

20 Aralık 2015

Dün akşam saatlerinde Boluspor kulübünde yöneticilik yapmış ve son dönemlerdeki başarısızlık sonrası bir basın açıklaması yapan Seçkin Kavarna’ya cevap gecikmedi.

Seçkin Kavarna dün yaptığı açıklamada “Kimse Türk futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan Boluspor Kulübü'nün, ne başkansız ne de yöneticisiz kalacağını düşünmesin. Bir dönemler bu kulüp 3. Lig'den bile düşme tehlikesi yaşandığında Boluspor sevdalıları nasıl sahip çıkarak zirveye taşıdıysa, bugünden sonra da elini taşın altına koyacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için tek gerçek Boluspor'dur” ifadelerine yer vermişti.

Bu açıklama sonrası Boluspor kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı İsmail Okur sosyal medya üzerinde Seçkin Kavarna’ya sorular yönetti.

İsmail Okur sosyal medya üzerinden şu açıklamaları yaparken “Müthiş açıklamalar !!! Bir kaç soru soralım , biz yönetimi sayın Seçkin Kavarna'nın içinde bulunduğu Mehmet İnceayan yönetim'den devraldık yine bir devre arası idi Seçkin Kavarna transfer ile ilgilenen yönetici idi , peki yönetim aidatı olarak verilen 1.2 milyon TL Yi normal karşılayan seçkin Kavarna o dönemde ne kadar yönetim aidatı vermiştir veya neden hiç yönetim aidatı vermemiştir ! yine çok merak ettiğim Metin Depe transferinde ödenen BOLUSPOR tarihinin en yüksek menajerlik bedeline neden müdahale etmemiştir, o dönem kurulan takım devre arasına kaç puan ile girmiştir veya ligde neden sonuncu durumdadır ve oyuncuların ödemeleri neden yapmamaktadır ??? Şu an BOLUSPOR devre arasına girerken durumu nedir , o dönemin yabancıları bizden sonra şampiyonlar ligi'ne mi gitmiştir hangisi fayda vermiştir hangisi satılmıştır .o dönem kurup yarıda bıraktığınız tamamlayamadığınız görevi hangi Başkan ve Yönetimi Zor şartlarda tamamlamıştır ,eski yönetici olarak sizin bıraktığınız kalıcı gelir hangisidir ?”  bu açıklamalar sonrası nasıl bir süreç izleneceği merak konusu oldu. 

 

3404 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070588111877441