Boluspor eksikliklerle başladı

9 Kasım 2010

Haftalar sonra kötü gidişata dur diyerek deplasmanda Güngören Belediyespor karşısında galibiyet alan Boluspor'da Gaziantep Belediyespor hazırlıkları Salı günü başladı.     Boluspor Gaziantep...

Haftalar sonra kötü gidişata dur diyerek deplasmanda Güngören Belediyespor karşısında galibiyet alan Boluspor'da Gaziantep Belediyespor hazırlıkları Salı günü başladı.

 

 

Boluspor Gaziantep Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına başladı. Kötü gidişe dur diyerek İstanbul deplasmanından üç puanla dönen ekibimizde yüzler gülerken bir taraftan da eksik oyuncular teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Salı günü başlanan Gaziantep Belediyespor hazırlıklarında sakatlıkları devam eden Ömer Ateş, Gencer çalışmaya katılmazken Özgür Bayer ise çalışmasını salonda yaptı. Haftanın ilk çalışmasından yenileme antrenmanı yapan ekibimiz ısınma koşularının ardından 20 şer dakikalık iki seri artırmalı koşularla antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi saha ortasında bir araya gelen kırmızı beyazlı oyuncular Genel kaptan Tuncer Şengün saha ortasında toplanan oyunculara kısa bir konuşma yaptı. Güngören Belediyespor deplasmanında alınan 3 puan sonrası oyuncularına, 'Sizleri isteğiniz arzunuz ve mücadele yönünüzden dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki haftalarda da sizlerden böyle galibiyetler bekliyorum.' diyerek oyuncularını kutladı. Boluspor'da haftanın ilk çalışması yapılırken yöneticiler de çalışmayı yakından takip etti. Genel kaptan  Tuncer Şengün, İkinci Başkan Osman Kayışoğlu, Genel Sekreter Ahmet Ufuk Güler, Yönetici Dursun Kayman ve az sayıda taraftarda antrenman takip etti.  

 

Eriş takipte

 

Dün sahasında Beşiktaş A2 takımını konuk eden Boluspor A2 takımı karşılaşmasını Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş de yakından takip etti.

 

Karaçayır'da oynanan Boluspor A2-Beşiktaş A2 maçını Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş de izledi. Karşılaşma öncesi tribündeki yerini alarak maçı izleyen Eriş, maçta kısa kısa not tutmayı da ihmal etmedi. Karşılaşmayı yardımcı hocaları ile birlikte izleyen Eriş, Beşiktaş ve Boluspor takımın takım kadrolarını inceledi. Heyecan içinde maçı izleyen Levent Eriş tribünden oyuncularına taktik vermeyi de ihmal etmedi. 

 

 

 

Boluspor eksikliklerle başladı
Boluspor eksikliklerle başladı
Boluspor eksikliklerle başladı
Boluspor eksikliklerle başladı
Boluspor eksikliklerle başladı

2236 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • serhat
    9 Kasım 2010 • 18:42
    tribündeki resme dikkat edin. ortada genel kaptan sağında menajer serdar solunda levent eriş tam kuşatmada aynı boluspor gibi...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.36240100860596