BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA

23 Eylül 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda B.B. Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşma için Bolu’dan yola çıktı. Kırmızı beyazlıları tesislerden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve yöneticiler uğurladı.

Ligde 6’ıncı haftada B.B Erzurumspor ile karşılaşacak kırmızı beyazlılarda, sakatlıklar can sıkıyor. Boluspor’da sakatlıkları bulunan Alim Öztürk, İshak Çakmak, Yusuf Emre Gültekin, Andre Santos, Guido Koçer, Mamadou Diarra, Özgür İleri, Sefa Yılmaz ve Furkan Demir kadroda yer almadı.

“3 PUAN ALMAK İÇİN GİDİYORUZ”

Takımın Elazığ’a hareketinden önce açıklamalarda bulunan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Erzurumspor ile oynayacakları karşılaşmaya 3 puan için gittiklerini ifade ederek; “Bu süreçte her karşılaşma önemli. Çünkü lig daha yeni başladı. Puanlar hep birbirine çok yakın. Alınacak her puan bir sonraki hafta için umut veriyor. Çünkü hedefi olan bir takımız. Yarınki karşılaşmaya 3 puan almak için gidiyoruz” dedi.

“ONLAR İÇİN İYİ BİR FIRSAT OLACAK”

9 oyuncunun sakatlığının bulunduğunu ancak, kadroda bulunan oyuncular için kendilerini gösterme açısından bir şans olduğunu dile getiren Çapa; “Biz şuanda elimizdeki olan kadroyu avantaja çevirebiliriz. Sezon içersinde zaman zaman bu durumlara düşebiliyorsunuz. Bizde belki biraz fazla oldu. Diğer taraftan da fırsat bulan oyuncular için çok büyük bir şans. Belki haftalardır, aylardır bekleyip bu şansı göremeyecek arkadaşlar birden bu şansı değerlendirme fırsatı buldu. Onlar için iyi bir fırsat olacak. Bizle sezon başından bu yana birlikte olan arkadaşlarımız bir kısmı. Geçen sezon bizle beraber olup, zaman zaman oynayıp, zaman zaman çok az süre bulan arkadaşlarımız görev alacak. Çok olumsuz olarak düşünmüyorum. Onların bizlere bir şeyler katacağına inanıyorum. İnşallah Pazar akşamı da mutlu bir şekilde geriye döneriz” şeklinde konuştu.

“BU SENE ŞANSSIZLIKLAR DEVAM EDİYOR”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise, sezon başından bu yana şanssızlıkların sürdüğünü ifade ederek: “Öncelikle yarın ki maçta takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah 3 puanla döneriz. Hep umutlarla başladık, 4 maçımız hiç beklemediğimiz bir şekilde geçti ama Adana Demirspor maçımız hepimize umut verdi. Oynanan futbol, takımın gücü ve kuvveti. Bu haftada sakatlıklarla karşı karşıya kaldık. Şu anda 9 futbolcumuz sakat. 25 futbolcumuz vardı, kadro derinliği de vardı. Sakat olmayan arkadaşlarda inşallah kendilerini gösterirler. Bu maç biraz daha zor maç. Sakat oyuncularımız olmasa daha iyi olurdu. Şu anda yedek oyuncu sayımızda çok az. İnşallah Erzurumspor maçını kazanırız. Elazığ’da oynayacağız. Her iki takımında saha avantajı yok. İnşallah bu maçı alırız, çıkışımız sürer. Bundan sonra Altınordu maçı var, sonra milli maç arası var. Orada da sakat oyuncularımız iyileşirse daha iyi olur. Bu sene şanssızlıklar devam ediyor” dedi.  

GENÇLERDE KADRODA

Boluspor’un B.B. Erzuurmspor ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Gökhan Değirmenci, Ertuğrul Taşkıran, Sabri Can, Renato Arapi, Pedro Franco, Umut Meraş, Caner Cavlun, Furkan Şeker, Göksu Alhas, İrfan Başaran, Burak Asan, Chukwuma Akabueze, Melih Okutan, Mustafa Durak, Rydell Poepon, Mitchell te Vrede, Emre Adiloğlu, Mustafa Coşkun.

BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA
BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA
BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA
BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA
BOLUSPOR ELAZIĞ YOLUNDA

2089 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045655965805054