Boluspor, Erzurum’da umduğunu bulamadı!

4 Ekim 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 8.haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 8.haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Erzurumspor’a 1-0 mağlup oldu. Erzurumspor’da maçın 82.dakikasında Azubuike’nin kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman, Erzurumspor karşısına; Çağlar, Oğuz, Berk, Eren, Jefferson, Mukairu, Naby, Onur, Hakan, Fethi, Estrela on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazların yedek kulübesinde ise, Kubilay, Ali, Kerem, Camara, Siraçhan, Kaan, Enes, İshak, Hüsamettin, Anıl yer aldı.

Erzurumspor ise Boluspor karşısına, Ataberk, Orhan, Mustafa Yumlu, Yakup, Roshi, Crociata, Azubuike, Giorbelidze, Teklic, Eren, Mamba on biri ile çıktı.

Erzurumspor tehlikeli geldi

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Erzurumspor maçın 5.dakikasında Boluspor kalesinde tehlike yarattı. Orhan’ın uzun pasında Naby’i ekarte eden Mamba, Çağlar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi. Bu dakikada Boluspor kalesi büyük tehlike atlattı.

Çağlar’dan kritik kurtarış

Erzurumspor bu kez maçın 10.dakikasında gole yaklaştı. Azubuike’nin ara pasında yine Çağlar ile karşı karşıya kalan Mamba’nın sert şutunu Çağlar kornere çelmeyi başardı.

Erzurumspor golü buldu

Erzurumspor, Boluspor karşısında maçın 11.dakikasında öne geçti. Giorbelidze’nin ceza sahasına yaptığı ortaya arka direkte son olarak dokunan Mustafa Yumlu topu ağlara gönderdi. Bu golle Erzurumspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Boluspor beraberliğe yaklaştı

Boluspor maçın 26.dakikasında beraberlik golüne çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruşta Naby, ceza sahası içinde kafayı vurdu, Ataberk köşeden topu kornere çeldi. Kırmızı beyazlılar bu dakikada beraberlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı Erzurumspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ufuk Kahraman’dan 3 hamle birden

Maçın ikinci yarısına Erzurumspor başladı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Karşılaşmanın ilk 60 dakikası Erzurumspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor maçın 66.dakikasında 3 değişiklik birden yaptı. Ali, Enes ve İshak oyuna girdi, Oğuz, Hakan ve Onur oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 70.dakikasında Eren Aydın sarı kart gördü. Boluspor maçın 77.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Berk oyundan çıktı, Camara oyuna girdi.

Erzurumspor 10 kişi kaldı

Erzurumspor maçın 82.dakikasında 10 kişi daha önce sarı kartı olan Azubuike, Jefferson’a yaptığı sert hareketin ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ev sahibi takım bu dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele edecek. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 84.dakikasında yaptı. Estrela oyundan çıktı. Anıl Koç oyuna dahil oldu.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Erzurumspor, Boluspor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 9 puanda kaldı.

82 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.034950971603394