BOLUSPOR GÖLKÖY'DE KROS ÇALIŞTI

4 Temmuz 2011

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor 1,5 günlük izinin ardından 2.etap çalışmalarına başladı. Dün öğleden sonra saat 12:00  de  Boluspor tesislerinde toplanan kırmızı-beyazlı...

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor 1,5 günlük izinin ardından 2.etap çalışmalarına başladı. Dün öğleden sonra saat 12:00  de  Boluspor tesislerinde toplanan kırmızı-beyazlı oyuncular akşam üzeri Gölköy de kros çalışması yaptı.

 

 

Yeni sezon hazırlıklarını Karaçayır Boluspor tesislerinde sürdüren Boluspor, dün akşam saatlerinde Gölköy ormanlık alanda kros çalışması yaptı.

Öğlen 12:00'da tesislerde toplanan kırmızı-beyazlı oyuncular 17:30'da Gölköy ormanlık alanında bulunan koşu parkuruna geçerek 1 saat süren iki seri halinde koşu yaptı. Antrenman öncesi kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Cihat Arslan ' Bugün bir değişiklik yaptık güzel bir ortamda koşu yapacağız. Yenileme antrenmanının yanı sıra bu güzel havanın zevkini alın. İki seri halinde koşumuz olacak' dedi.

Kısa süreli yürüyüş, 10 dakika düz koşu, açma germe hareketlerinin ardından yardımcı antrenör Mustafa Sarıgül nezaretinde 15x15 dakika süren ormanlık alanda koşu yapıldı. İlk serinin sonunda  uzun süreli yapılan açma germe hareketlerinin ardından antrenman  uzun süreli esneklik çalışmasıyla son buldu.

 

Kırmızı-beyazlı oyuncularla yardımcı antrenör Mustafa Sarıgül nezaretinde kros çalışması yaptı. Oyuncularla birlikte kros çalışması yapan yardımcı antrenör Mustafa Sarıgül oyunculara bol bol moral depoladı. Boluspor, akşam yaptığı antrenman ile günün çalışma programını tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekibimiz bugün sabah salon çalışması yapacak. 

Teknik Direktör Cihat Arslan da yardımcı antrenör Yılmaz Özen, kulüp menajeri Kazım Kırıcı ve kaleci antrenörü Fevzi Layiç kırmızı-beyazlı oyuncularla beraber Gölköy kros alanında yürüyüş yaptılar.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, bugün sabah ve akşam yapacağı antrenmanla günü tamamlayacak.

 

2553 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.68465399742126