Boluspor GözGöz Startı Verdi

6 Ekim 2011

Boluspor lige verilen aranın ardından 4 günlük izin kullanan  kırmızı beyazlı ekibimiz bugün saat 17:00'de Göztepe karşılaşması için top başı...

Boluspor lige verilen aranın ardından 4 günlük izin kullanan  kırmızı beyazlı ekibimiz bugün saat 17:00'de Göztepe karşılaşması için top başı yaptı.

 

Bank Asya Birinci ligde liderlik koltuğunda olan Boluspor da Göztepe AŞ hazırlıkları moralli başladı. Sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünün güldürüyor. Boluspor da bugün başlayan Göztepe AŞ maçı çalışmalarında şimdiden  Kırmızı Beyazlı oyuncuların  konsantre oldukları gözlendi.

Boluspor teknik patronu Cihat Arslan idman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparken gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Göztepe A.Ş karşılaşması için konsantre olmalarını istedi.

Zorlu geçen Adanaspor karşılaşması sonrası karaçayır tesislerinde toplanan Boluspor takım halinde düz koşu ile idmana başladılar. Yenileme antrenmanı yapan ekibimiz koşuların ardından yarı alanda çift kale maç yaptı 1-5 saat süren antrenmanda oyuncuların istekli arzulu oldukları gözlenirken oyuncuların performansı teknik heyeti sevindirdi. 

 

Cemil, ile Alp yüzleri güldürdü 

Boluspor da sakatlıkları nedeniyle formalarında uzak kalan Cemil, ile Alp teknik heyeti sevindiriyor.Cemil Vatansever çift kale maçta yer alırken alp Ergin ise takımla birlik de koşu yaparak çalışmasına devam etti alp Pazartesi gününden itibaren takımla antrenmanlara katıla bileceğini söyledi.

 

 

 

  

Lige Verilen Arayı Değerlendiriyorlar

 

Göztepe AŞ maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor da antrenman sonunda Antrenör Mustafa Sarıgül,özel olarak Orhan Ak,Cafer Can, Vedat Budak,Emre Kılınç'a özel olarak koşu programına tabi tuttu. Bu programa ise Veysel Cihan ile Emre Toraman ise ayı koşu yaparak antrenman çalışma programını uzattılar. Kondisyon açığı olan oyuncularımız lige verilen bu arayı değerlendirip açıklarını kapatmak istiyorlar.  

 

 

Gerçek Futbol'dan Çekim

 

Boluspor'da idman öncesi ulusal basının markajındaydı.  

TRTSPOR kanalında yayınlanan Gerçek Futbol adlı program için iki gündür Boluspor'da çekimler yapılıyor. İdman öncesi programın magazin bölümü Boluspor'un yabancı oyuncuları Koffi ve Landry ile özel bir röportaj yaptı. Röportaja Boluspor menajeri Kazım Kırcı'da katılırken program ekibi Boluspor idmanını yakından takip etti.

 

 

  

Caner'in Burnu Sargılı

 

Bolsupor'un yıldız oyuncularından Caner Ağca Adanaspor karşılaşmasında aldığı darbe sonucu burnundan sakatlanması sonrası yıldız oyuncunun burnunda kücük bir kırık meydana geldiği belirtildi. Tedavisi başlanan Caner Ağca'nın korkulacak bir durum olmadığı söylenirken yıldız oyuncu Caner Ağca  Göztepe A.Ş maçında sahadayım mesajını verdi.

Rakibinin sert müdahalesi karşısında acılar çeken Caner Göztepe A.Ş karşılaşması için idmanlara çıkarken burnuna'da tampon ile koruduğu göründü.

 

 

 

2580 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10241389274597