BOLUSPOR HAFTALAR SONRA

19 Şubat 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 21’inci haftasında kendi sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1–0 üstün tamamladığı karşılaşmada Ümraniyespor’u 1–0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların tek golünü 6’ıncı dakikada Poepon attı. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 31’e çıkardı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa, Ümraniyespor karşısına; Soner, Hakan, Ramazan, Alim, Fatih, Abdülkadir, Yusuf Emre, Kadir, Guido, Jansen, Poepon on biri ile çıktı.

Boluspor’un yedek kulübesinde ise, Erdi, Renato, Özgür İleri, Bentley, Furkan, Musa Sinan, Santos yer aldı.

Misafir takım Ümraniyespor ise Boluspor karşısına; Burak, Timur, Serdar, Bulut, İbrahim, Mehmet, Oğuz, Otoo, Beleck, Merthan, Erol on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Ümraniyespor’a karşı ilk on birde bir çok değişikliğe gitti. Çapa, Erdi’nin yerine Soner’e, Diarra’nın yerine Ramazan’a Furkan’ın yerine Fatih’e ve Te vrede’nin yerine ise Kadir’e formayı verdi.

PERDEYİ POEPON AÇTI

Karşılaşmaya Ümraniyespor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 6’ıncı dakikasında öne geçti. Kadir’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Poepon, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti. Boluspor, maçın 21’inci dakikasında ikinci gole çok yaklaştı. Yusuf Emre’nin uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Poepon, çok sert vurdu. Poepon’in vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Boluspor maçın 26’ıncı dakikasında 2’inci gole bir kez daha çok yaklaştı. Kadir’in derinlemesine attığı pasta kaleci ile sağ çaprazda karşı karşıya kalan Poepon’in vuruşu yandan auta çıktı. Maçın 35’inci dakikasında Boluspor’dan Ramazan Sal sarı kart gördü. Boluspor’da 44’üncü dakikada Jansen ve Abdülkadir sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

SANTOS OYUNDA

Karşılaşmanın ikinci yarısı Boluspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor’da, 59’uncu dakikada Guido sarı kart gördü. Boluspor, maçın 59’uncu dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Özgür İleri oyuna girdi, Kadir oyundan çıktı. Boluspor’da 65’inci dakikada Soner sarı kart gördü. Maçın 66’ıncı dakikasında Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Guido oyundan çıktı. Santos oyuna girdi. Boluspor’da son oyuncu değişikliği 79’uncu dakikada yapıldı. Yusuf Emre oyundan çıktı, Bentley oyuna girdi.

SON DAKİKALARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Ümraniyespor’u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlılar, aldığı galibiyetle puanını 31’e çıkardı.

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Erkan Özdamar, Soner Maraş, Oğuz Terzi

Boluspor: Soner Şahin, Alim Öztürk, Poepon, Ramazan Sal, Guido Koçer (Dk. 66 Andre Santos), Abdülkadir Özdemir, Fatih Nurullah Turan, Hakan Arslan, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 79 Akabueze), Jansen, Kadir Pekmezci (Dk. 59 Özgür İleri)

Ümraniyespor: Burak Öğür, Timur Temeltaş, Bulut Kaya (Dk. 46 Abdullah Halman), Serdar Özbayraktar (Dk. 82 Mustafa Çakır), İbrahim Akdağ, Mehmet Seyfettin Sedef, Oğuz Ceylan, Otoo, A'beka, Merthan Açıl (Dk. 65 Mücahit Albayrak), Erol Yükseker,

Gol: Dk. 6 Poepon (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Ramazan Sal, Dk. 44 Jansen, Dk. 44 Abdülkadir Özdemir, Dk. 59 Guido Koçer, Dk. 65 Soner Şahin (Boluspor), Dk. 47 Merthan Açıl (Ümraniyespor)

 

 

1467 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.58251690864563