Boluspor hangi hafta kimle oynayacak?

24 Temmuz 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Trendyol 1.lig 2024-2025 fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Trendyol 1.lig 2024-2025 fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Fikstür çekimine, Trendyol 1. Lig kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımıyla yapıldı. Fikstür çekimine, Boluspor’u temsilen kura çekimine Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk, Projeler ve Yatırımlar Sorumlusu Orhan Uçar katıldı. Boluspor ligin ilk haftasında kendi sahasında Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak.

Mevlüt Aktan: "Adil, adaletli ve şeffaf yönetim prensibiyle ara vermeden çalışmalara başladık"

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan açılış konuşmasında "TFF 1. Lig'in değerli kulüp başkanları, yöneticileri ve temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları 2024-2025 sezonu TFF 1. Lig fikstür çekimine hoş geldiniz. Türk futbolunun öncelikli ihtiyacı olan adil, adaletli ve şeffaf yönetim prensibiyle başladığımız görevimizi layıkıyla icra etmek için çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Futbol ailemizin tüm fertleri ve kurumlarıyla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz, bundan emin olabilirsiniz." diye konuştu.

Bu sezon Trendyol 1. Lig'in 20 takım ile oynanacağını hatırlatan Mevlüt Aktan, şöyle devam etti: "38 hafta sonunda ligde ilk 2 sırayı alacak takımlar doğrudan ve 1 takımımız Play Off'tan olmak üzere toplam 3 takım Trendyol Süper Lig'e yükselecek. Ligde Son 4 sırayı alacak takımlarımız ise TFF 2. Lige düşecek. 2024 - 2025 Sezonu 9 Ağustos'ta başlayacak ve 20, 21, 22, 23 Aralık tarihlerinde oynanacak 17. hafta müsabakaları sonrasında devre arasına girilecek. İkinci yarı 3, 4, 5 Ocak'ta oynanacak olan 18. hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 10 Mayıs 2024'te sona erecek. Sezon bittikten sonra 3 haftalık bir play-off dönemi olacak."

"Kulüpler ile yaptığımız istişareler neticesinde Futbolcu Uygunlukları ile ilgili bazı değişiklikler yaptık"

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, kulüpler ile yapılan istişareler neticesinde Trendyol 1. Lig Futbolcu Uygunlukları ile ilgili bazı değişikliklere gidildiğinin de altını çizerek "A Takım Listesindeki yabancı sayısı 8'e çıkarılırken, sahada 6 yabancının aynı anda oynayabilmesine imkan sağlandı. Ayrıca ilk on birde en az 45 dakika bulunması gereken genç oyuncu uygulaması bu sezon için kaldırıldı." İfadesini kullandı.

Mevlüt Aktan, konuşmasını "Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve Türk Futboluna hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. TFF 1. Lig'de mücadele edecek tüm futbolcuların sakatlıktan uzak, sağlıklı, başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum." sözleriyle tamamladı.

TFF Profesyonel Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın sezon ve fikstür anahtarı ile ilgili teknik bilgilendirmede bulunmasının ardından Trendyol 1. Lig kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımıyla fikstür çekimi gerçekleştirildi.

9 Ağustos'ta başlayacağı ve 10 Mayıs 2025'te normal sezonun tamamlanacağı açıklanan 1'inci Lig'de ilk hafta maçları şöyle:

Boluspor - Iğdır FK

Ümraniyespor - Çorum FK

MKE Ankaragücü - Şanlıurfaspor

İstanbulspor - Manisa FK

Fatih Karagümrük - Amed Sportif Faaliyetler

Bandırmaspor - Erzurumspor FK

Sakaryaspor - Ankara Keçiörengücü

Kocaelispor - Gençlerbirliği

Adanaspor - Esenler Erokspor

Yeni Malatyaspor – Pendikspor

Boluspor’un ligde oynayacağı maçlar şöyle:

1.HAFTA: Boluspor-Iğdır FK

2.HAFTA: Gençlerbirliği- Boluspor

3.HAFTA: Boluspor-Esenler Erokspor

4.HAFTA: Keçiörengücü- Boluspor

5.HAFTA: Boluspor-Pendikspor

6.HAFTA: Amed Sportif Faaliyetler- Boluspor

7.HAFTA: Boluspor-Manisa FK

8.HAFTA: Esenler Erokspor- Boluspor

9.HAFTA: Boluspor-Çorum FK

10.HAFTA: İstanbulspor-Boluspor

11.HAFTA: Boluspor-Ümraniyespor

12.HAFTA: Bandırmaspor- Boluspor

13.HAFTA: Boluspor-Şanlıurfaspor

14.HAFTA: Sakaryaspor- Boluspor

15.HAFTA: Boluspor-Ankaragücü

16.HAFTA: Karagümrük- Boluspor

17.HAFTA: Boluspor-Kocaelispor

18.HAFTA: Yeni Malatyaspor- Boluspor

19.HAFTA: Boluspor-Adanaspor

Boluspor hangi hafta kimle oynayacak?

664 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080441951751709