Boluspor hata yapmadı

8 Mart 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 26.haftasında kendi sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 26.haftasında kendi sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 42’ye çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Giresunspor kaşrısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Gigic, Naby, Onur, Tunahan, Jefferson, Avramovski, Ercan, Anıl on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise İsmail, Berk, Kubilay, Safa, Isgandarlı, İshak, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Diarra yer aldı.

Giresunspor ise Boluspor karşısına; Erkan, Talha, Şahin, Ertuğrul, Kadir, Kasım, Mehmet, Enishan, Anıl, Furkan, Faruk on biri ile çıktı.

Jefferson’dan şık bitiriş

Karşılaşmaya Giresunspor başladı. Boluspor maçın 12.dakikasında Giresunspor karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Tunahan orta sahada kaptığı topu Gigic’e aktardı, Gigic, ceza sahasına deplase olan Jefferson’u gördü. Brezilyalı oyuncu yerden düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle Giresunspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstnülüğü ile sona erdi.

Anıl devam edemedi

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Boluspor’da maçın ikinci yarısında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Sakatlanan Anıl oyundan çıktı, İshak oyuna girdi.

Giresunspor beraberliği sağladı

Giresunspor maçın 48.dakikasında Boluspor karşısında beraberlik golünü buldu. Boluspor defansının bir anlık hatasını değerlendiren Talha uzaktan ser bir vuruşla topu filelere buluşturdu. Bu golle skor 1-1’e geldi.

Posmac direğe takıldı

Boluspor maçın 52.dakikasında ön geçme fırsatını değerlendiremedi. Oğuz Kağan’ın korner atışında arka direkte topa vuran Posma’ın şutu yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Boluspor tekrar önde

Boluspor maçın 57.dakikasında Giresunspor karşısında tekrar öne geçti. Oğuz Kağan’n arka direğe ortasında kafayı vuran Naby’nin şutunu Talha ters vuruşla ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi.

Kubilay oyunda

Boluspor maçın 83.dakikasında 2.oyuncu değişikliğini yaptı. Kubilay oyuna girdi, Jefferson oyundan çıktı. Boluspor maçın 87.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Vusal oyuna girdi, Gigic oyundan çıktı. Boluspor son iki değişikliği maçın 90.dakikasında yaptı. Diarrassouba ve Hüsamettin oyuna girdi, Tunahan ve Oğuz Kağan oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Jefferson ve Talha kendi kalesine kaydetti.

430 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1062331199646