BOLUSPOR İÇİN MESAFE TANIMIYORLAR

30 Ocak 2014

Kırmızı beyazlı forma için her gün adeta 15 km gelip 15 km evlerine giden üç oyuncu adeta Boluspor ile yatıp...

Kırmızı beyazlı forma için her gün adeta 15 km gelip 15 km evlerine giden üç oyuncu adeta Boluspor ile yatıp Boluspor ile kalkıyorlar. Kırmızı beyazlı forma için üç yıldır amansız bir çalışma içine girerek futbolcu olmak isteyen U15 takımından Emre Çolak, Samet Yalçın ve Hakan Özkan performansları ile geleceğe göz kırpıyorlar.

 

Boluspor formasını giyebilmek için 3 yıl önce okul maçlarından dikkatleri üzerine çeken 3 genç oyuncu geleceğe umutla bakıyor. Yılmadan 3 yıl boyunca evlerinden 15 kilometre uzaklıktaki şehre futbolcu olmak için gidip gelen Emre, Samet ve Hakan bir gün bile antrenmanları bırakmayıp merdivenleri bir bir çıkıyor. Emre Çolak, Boluspor alt yapısında forvet mevkiinde futbola başlarken, daha sonraki dönemlerde hocası tarafından farklı bir yeteneği keşfedilip stoper mevkiine adapte edilir. Oynadığı karşılaşmalarda güçlü fiziği ve direnci ile rakip forvetlere geçit vermeyen Emre Çolak, santrafor olarak başladığı futbola adeta yeniden doğarak ismini geleceğin stoperleri arasına yazdırarak bir çok maçta futbol adamlarının dikkatini çeken oyuncu oldu.

 

Emre Çolak gibi Samet’te aynı mahalleden Bolu’ya 15 kilometre yolu isteyerek kat edip, Boluspor sevgisi ile yollara düşüp, aralıksız olarak antrenmanlara devam eder. Okul maçlarındaki performansı ile hocasının dikkatini çeken Samet, orta sahanın solunda oynayıp sol ayağı ile kalitesini gösterip takımın vazgeçilmez oyuncularından olur. Genç yaşına rağmen adeta ‘ben futbolcu olacağım’ diyerek performansına bir o kadar daha katkı yapıp U15 takımının vazgeçilmezleri arasın da yer alıp, gelecekte Boluspor için iyi futbolcu olmak için mücadelesini ile öne çıkan futbolcu olur.

 

U15 takımının bir diğer oyuncusu Hakan Özkan. Diğer arkadaşları gibi 15 kilometre yolda adeta bitmek bilmeyen enerjisi ile her gün 30 kilometre yol kat eden Hakan Özkan, U15 takımında sol bek mevkisinde görev yapıp, sol bekten yaptığı ataklarla takımının etkili silahlarından olur. U15 takımında 3 yıldır başarı ile forma giyen Hakan adeta istikrar abidesi. 2013-2014 sezonunda grubunda uzak ara lider olan U15 takımında diğer oyuncular gibi tek tek isminden söz ettiren Hakan, Emre Çolak, Samet Yalçın ile birlikte Bolu’ya 15 kilometre uzaklıkta olan Çaydurt’tan her gün yılmadan usanmadan antrenmanlara gelip dikkatleri üzerine çeken oyuncular oldular.

2459 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053614139556885