Boluspor iki genç yetenekle kadrosunu güçlendirdi

28 Ağustos 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, sezon başında hedeflediği başarıyı yakalamak adına kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray'dan 20 yaşındaki...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, sezon başında hedeflediği başarıyı yakalamak adına kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmeye devam ediyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray'dan 22 yaşındaki Sıraçhan Nas ve 21 yaşındaki Eren Aydın'ı kiralık olarak renklerine bağladığını duyurdu. Bu transferlerle, Boluspor'un hücum hattında ve savunmasında önemli bir derinlik kazanması bekleniyor.

Ligde oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan toplayarak umut vadeden bir başlangıç yapan Boluspor, genç yeteneklerin katkısıyla çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Kulüp yönetimi, her iki oyuncunun da takımın dinamiklerine önemli katkılar sunacağına inanıyor.

EREN AYDIN: KARTAL'DAN GALATASARAY'A UZANAN YOLCULUK

12 Şubat 2003 tarihinde İstanbul'un Kartal ilçesinde doğan Eren Aydın, futbola Darıca Gençlerbirliği A.Ş'de başladı. Genç yetenek, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti ve Kartal Sportif Faaliyetleri A.Ş'ye transfer oldu. Galatasaray altyapısında gelişimini sürdüren Eren, burada profesyonel kariyerine adım attı. Süper Lig devinde şans bulamasa da, Niğde Anadolu FK, Sarıyer ve Ahlatcı Çorum FK gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi ve önemli deneyimler kazandı.

SIRAÇHAN NAS: SAMSUN'DAN BÜYÜK ARENAYA

20 Haziran 2002 tarihinde Samsun'da doğan Sıraçhan Nas, futbol kariyerine 2014 yılında Çimentaş Elazığspor'da başladı. Yolspor, Çay Yolu Spor ve Sincan Belediyesi Ankaraspor gibi kulüplerde amatör olarak forma giydikten sonra profesyonel kariyerine Sincan Belediyesi Ankaraspor ile adım attı. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sıraçhan, 11 Ağustos 2023 tarihinde Galatasaray'a transfer oldu ve kısa bir süre sonra Central Hospital Ümraniyespor'da kiralık olarak oynadı.

GENÇ OYUNCULAR YENİ SAYFA AÇACAK

Boluspor’un yeni transferleri, teknik direktör ve taraftarların beklentilerini karşılayacak potansiyele sahip. İki genç yetenek, Boluspor'un bu sezonki mücadelesinde önemli roller üstlenmeye hazırlanıyor. Hem Eren Aydın hem de Sıraçhan Nas, Boluspor forması altında kendilerini göstererek kariyerlerinde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

389 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050943851470947