BOLUSPOR İKİDE İKİ YAPMAK İSTİYOR

8 Eylül 2013

PTT birinci ligde 4’üncü haftada 3’üncü karşılaşmaya çıkmaya hazırlanan Boluspor’da, 1461 Trabzon maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Taraftarı önünde ikinci galibiyetini almak...

PTT birinci ligde 4’üncü haftada 3’üncü karşılaşmaya çıkmaya hazırlanan Boluspor’da, 1461 Trabzon maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Taraftarı önünde ikinci galibiyetini almak isteyen Boluspor’da hedef, zorlu rakibi karşısında iki de iki yapmak.

 

Liglere verilen milli maç arasının ardından geçtiğimiz hafta Çarşamba gününe kadar izin yapan Boluspor, 4’ncü haftada oynayacağı 1461 Trabzon maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Haftanın boş geçilmesinden dolayı İstanbul’da süper lig ekiplerinden Kasımpaşa ile bir hazırlık karşılaşması oynayan kırmızı beyazlılar bu maçla maç eksikliğini de gidermiş oldu.

 

Taraftarı önünde ligin güçlü ve genç ekiplerinden biri olan 1461 Trabzon’u konuk etmeye hazırlanan Boluspor’da tek hedef sahasındaki galibiyet serisine devam etmek ve iki de iki yapmak. Ligin ilk maçında taraftarının da desteğini alarak ligin iddialı takımlarından Adana Demirspor’u yenerek iyi bir başlangıç yapan Boluspor, daha sonra 3’ncü haftada oynadığı Gaziantep Belediyespor deplasmanından 1 puan dönerek lige iyi bir başlangıç yaptığını göstermişti.

 

Geçtiğimiz haftadan beri Pazar günü oynanacak olan maça hazırlanan Boluspor’da tek hedef galibiyet. Rakibinin eksikliklerine göre hazırlanan kırmızı beyazlılar maç gününe kadar tüm çalışmaları yapıp sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

 

1461 Trabzonspor genç ve ligin güçlü ekiplerinden biri olmasından dolayı taktik antrenmanlarına önem veren Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, rakibinin zaaflarını oyuncularına anlatırken işi de sıkı tutuyor.

 

Öte yandan kırmızı beyazlı takımda hafif sakatlığı bulunan İskender ve Harun takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise 5'e 2 top çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde yarı sahada maç yapan oyuncuların performansı göz doldurdu. 

 

 

 

1814 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076764106750488