Boluspor, İstanbulspor ile zafer serisi yakalamak istiyor

23 Ekim 2024

(Haber: Burhan Yeşiltaş) - İstanbulspor karşılaşması ile zafer serisi başlatmak istediklerini açıklayan Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Çorum maçı itibariyle...

(Haber: Burhan Yeşiltaş) - İstanbulspor karşılaşması ile zafer serisi başlatmak istediklerini açıklayan Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Çorum maçı itibariyle 4-3-3’e döndük. Çorum'la başlayan, İstanbul sürecini, milli takım arasına kadar başarı serisini yakalamak istiyoruz” dedi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in, 10’uncu haftasında deplasmanda Uğur Okulları İstanbulspor ile karşılaşacak. 27 Ekim Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşma öncesi Boluspor, hazırlıklarına başladı. Kırmızı – beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde antrenman yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kahraman, galibiyet serisini İstanbulspor maçıyla başlatmak istediklerinin altını çizdi.

“TAM KADRO BAŞLADIK”

Salı günü itibariyle hazırlıklara başladıklarını aktaran Kahraman, “İki haftayı değerlendirdiğimiz milli takıma şimdi değerlendirdiğimiz iyi bir hafta geçirdik. Bu süreçte milli takımda olan Estrela, Naby, bizim eksik yanımızda ama bu süreçte burada birlikte çalıştığımız oyuncularımızın antrenman performansını özellikle Çorum maçında sahaya yansıtması ve üç puan kazanımı bizim için moral oldu. Evimizde zaten bu puanları almak zorundayız. Yani bir hedef belirliyorsak, bunu almak zorundayız. Ama biz deplasman puanlarını da almak istiyoruz. Önümüzdeki İstanbul maçının hazırlıklarına Salı günü itibariyle başladık. Tam kadro başladık” dedi.

“ÇORUM MAÇI İTİBARİYLE 4-3-3’e DÖNDÜK”

Oyun sisteminde değişikliğe gittiklerini ve Çorum’da bu sistemi skora yansıttıklarını belirten Kahraman, “Burada sevindirici olan Babacar'ın sakatlık sürecini aşması tam anlamıyla hafta başından itibaren bizle beraber çalışmalara başlaması. Kalabalık bir kadroyuz. Bu bir taraftan benim için sevindirici. Mevkisel anlamda zorlanıyor muyum? Evet zorlanıyorum. O da güzel bir şey tabii ki… Çorum maçında uzun süreden beri 5-4-1, 5-3-2 oynayan bir Boluspor takımı var. Yine biz bu sistemi yine oynayacağız. Ama Çorum maçı itibariyle 4-3-3’e döndük. Bu 4-3-3 sistemi biraz daha bizim o kadro dinamiğine yatkın bir sistem ve diziliş. Bütün hafta boyunca, milli takım arasında buna çalıştık. Sahaya yansıdı skora yansıdı” diye konuştu.

“HAFTA SONUNA KADAR KARAR VERECEĞİM”

İstanbulspor’u analiz ettiklerini belirten Kahraman, “İstanbul'un maçını analiz ediyoruz. Hocalarım, ekibim İstanbul takımının güçlü yanlarına yakışanlarını bana sunuyorlar. Hafta başından itibaren, ona yönelik çalışıyoruz. Bu planı dediğim gibi hafta sonuna kadar karar vereceğim. Nasıl bir strateji izleyeceğiz? İstanbul maçında. Ona göre çalışmalarımızı yapacağız. İstanbul maçını da kazanmak istiyoruz takım halinde” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ SÜREKLİ BAŞARIYI GETİREBİLMEK”

Milli araya kadar olan süreci iyi geçirmek istediklerini aktaran Kahraman, “Takdir edersiniz ki şu an baktığınız zaman on sekizinci sıradaki bir takım iki maç kazansa, play-off’un içine giriyor. Bu sezon gerçekten kadro yapılanması anlamında bütün takımlar iyi durumda. Güçlü futbol oynayan takım var mı? Şimdi baktığınız zaman lider Kocaeli takımı dahil şu an çünkü çok güçlü bir futbol oynamıyor. Daha çok bireysel performanslar bunu ön plana çıkartıyor galibiyetleri. Biz tam tersi takım bunu yapmaya çalışıyoruz. Çorum maçında bunu başardık. Takım oyunuyla bunu geçirdik. Bir de hedefimiz sürekli başarıyı getirebilmek. Takımla birlikte yapabilmemiz gerekiyor. Bunun peşindeyiz. İstanbul takımının maçını kazanmak istiyoruz ve arkasından süregelen Ümraniye daha sonra Bandırma sürecini de iyi geçirmek istiyoruz, milli takım arasına kadar” şeklinde konuştu.

“BAŞARI SERİSİNİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Kahraman, başarı serisi yakalamak istediklerini aktararak, şu açıklamayı yaptı: “Ben ilk geldiğimden beri bir aile ortamı yaratmaya çalışıyorum ki sadece kulüp içerisinde olan bir aile ortamı değil. Buna taraftarlarımız, yerel basınımız, dışarıdan gelen basın, bu çalışanlarımız yani biz de çaycımızla beraber iki tane ablamız var bütün tesisi çeviren. Onlarla beraber bir aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Çünkü payda herkes taşın altına eline sokuyor. Eğer biz bu şekilde aile ortamıyla bir pozitif ortam yaratırsak bu sahaya yan yansıtacağına inanıyorum ben. O yüzden böyle bir ortamı artık yarattığıma inanıyorum. Ve bu da başarının anahtarlarından bir tanesi… O yüzden Çorum'la başlayan, İstanbul sürecini, milli takım arasına kadar başarı serisini yakalamak istiyoruz.”

105 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.041090965270996