Boluspor Kongreye Gidiyor

25 Nisan 2013

Ligde bulunduğu durum sonrası istediği gibi bir sezon geçiremeyen Boluspor'da Olağan Kongre tarihi 18 Mayıs Cumartesi olarak belirlenmek üzere. Yönetim Kurulu kongre...

Ligde bulunduğu durum sonrası istediği gibi bir sezon geçiremeyen Boluspor'da Olağan Kongre tarihi 18 Mayıs Cumartesi olarak belirlenmek üzere. Yönetim Kurulu kongre kararı almasa da son yapılan toplantıda yöneticiler bu tarih üzerinde anlaştı.

2012-2013 sezonuna 3 milyon 750 bin lira gibi bir borçla giren kırmızı beyazlı kulübün kamuoyunda 8 milyon lira gibi bir borcu olduğu konuşulsa da, kulüpten gelen bilgilere göre ligi Boluspor'un 3 milyon 500 bin lira civarında bir borçla kapatması hedefleniyor.

1 yıldır Kulüp Başkanlığı yapan Abdullah Abat'ın 18 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi planlanan kongrede, yaklaşık 25 kişilik bir liste ile yeniden aday olacağı da gelen bilgiler arasında. Abdullah Abat'ın haricinde, Ercan Albayrak'ın da Kulüp Başkanlığı için nabız yokladığı belirtiliyor.

"2012-2013 sezonuna mütevazi bir kadro kuracağız" diyerek başlayan Abdullah Abat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan transferlerin etkisiyle de bu yıl neden olmasın beklentisini kamuoyunda oluşturmuşlardı. Ancak ligde beklenen başarı bir türlü gelmedi ve yapılan hoca değişiklikleri de takıma katkı sağlamadı. Ligin bitmesine 3 hafta kala kırmızı beyazlı ekibimiz 40 puan ile 11'inci sırada, çok kritik bir noktada yer alıyor.

Olağan Kongre'sini gerçekleştirecek olan kırmızı beyazlarda, kongre tarihi belli oldu gibi. Boluspor yönetim kurulu Olağan Kongre kararını Yönetim Kurulu resmen almasa da yapılan fikir alış verişlerinde 18 Mayıs 2013 tarihinin kongre tarihi olması üzerinde hem fikir kaldılar. İlk toplantı 18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilirken, gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 25 Mayıs tarihinde yapılacağı ifade ediliyor.

KULÜBÜN BORCU NE KADAR?

Ligin son haftalarına geldiğimiz şu günlerde -kulübün ne kadar borcu olduğu- ise kamuoyunda en fazla merak edilen konu başlığı. Abdullah Abat muhalifleri kulüp borcunu kamuoyuna 8 milyon lira civarında diye lanse ederken, kulüp içerisinden sızan bilgilerde rakamın doğru olmadığı görülüyor. 2012-2013 sezonuna 3 milyon 750 bin TL civarında borçla giren kırmızı beyazlı ekibimizin, ligi 3 milyon 500 bin lira civarında borçla kapatması bekleniyor. Kulüpten gelen bilgilerde ayrıca, geçmiş yıllarda kırmızı beyazlı kulübe hiçbir maddi yükü olmayan Boluspor Basketbol takımı için kulübün yaklaşık 400 bin lira harcadığı ve 180 bin liralık faiz ödemesi yaptığı öğrenildi.

ABDULLAH ABAT ADAY MI?

1 yıldır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Abat'ın da yakın çevresine önümüzdeki sezon içinde aday olacağını belirttiği gelen bilgiler arasında. Abdullah Abat'ın 2012-2013 sezonunda olduğu gibi kalabalık bir yönetim kurulu listesi hazırlamayacağı, yaklaşık 25 kişilik bir liste hazırlamak için çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Kulüp Başkanlığı için ismi konuşulan ve nabız yokladığısöylenen diğer bir isim ise Ercan Albayrak. Ancak Ercan Albayrak bu güne kadar her hangi bir resmi açıklamada bulunmadı.

Haber: Bolu Takip Gazetesi

 

2079 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.092711925506592