Boluspor Kulübü Basın Sözcüsü Özgen Koca ve Erkan Bektaş Basınla Buluştu

4 Ekim 2013

Boluspor Kulübü, yağmur çamur demeden antrenmanları takip eden gazetecilere yemek vererek yağmurluk hediye etti.     Boluspor Kulübü Basın Sözcüsü Özgen Koca ve Erkan Bektaş,...

Boluspor Kulübü, yağmur çamur demeden antrenmanları takip eden gazetecilere yemek vererek yağmurluk hediye etti.

 

 

Boluspor Kulübü Basın Sözcüsü Özgen Koca ve Erkan Bektaş, kötü giden haftaların ardından Bolu'da yayın yapan gazetelerin spor muhabirleriyle bir araya geldi.

 

Erkan Bektaş'a ait Park Kafe'de düzenlenen yemekte buluşan muhabirler, kırmızı beyazlı takımın gidişatını masaya yatırdı. Gazetecilerin yazdığı haberlerin taraftarı etkilediğini dile getiren Basın Sözcüsü Özgen Koca, "Öncelikle bu yemeği düzenleyen Erkan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Spor basınıyla bir araya gelerek Boluspor'un gidişatını tartışmak istedik. Bu zorlu maratonda her iki tarafın da hataları olacak. Ancak bizim tek istediğimiz tarafsız olmanızdır. Çünkü kamuoyu ve taraftarlar, takımdaki bütün haberleri sizlerden alıyorlar. Gerçekleri yazarak onları daha iyi bilgilendirebilirsiniz" dedi. Kırmızı beyazlı kulübün şu ana kadar hiç banka kredisi kullanmadığını belirten Koca, "Bazen basında çeşitli haberler çıkıyor. Bizim kulübümüzde ödemelerde hiçbir sıkıntı yok. Futbolcularımızın paraları ödeniyor. Geçtiğimiz yıllardan kalan çekler ödeniyor. Hiçbirinde aksama yok. Şu ana kadar hiç banka kredisi kullanmadık. Kredi kullanmadan sezonu tamamlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Özgen Koca ile birlikte Basın Sözcüsü olarak görev yapan Erkan Bektaş da herkesten destek isteyerek, "Boluspor kimsenin malı değil. Hepimizin ortak noktasıdır. Basınıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla ve futbolcusuyla birlik olmalıyız. Böyle bir yemek düzenleyerek takımdaki son gelişmeleri tartışmak istedik. Hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kırmızı beyazlı takımın antrenmanlarını yağmur çamur demeden takip eden spor basınına, üzerinde Boluspor logosu yer alan yağmurluklar hediye edildi.

 

2447 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068262100219727