Boluspor Kupada Beşledi.

22 Aralık 2011

Kupada sahasında Fethiyespor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmayı Cafercan'ın 2, Koffi'nin 2 ve Onur Türk'ün 1 golü ile 5-1 yenerek üçüncü...

Kupada sahasında Fethiyespor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmayı Cafercan'ın 2, Koffi'nin 2 ve Onur Türk'ün 1 golü ile 5-1 yenerek üçüncü tura çıktı.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor ilk yarım saatte istediği sonucu karşılaşmada buldu. Kupa karşılaşmasında ilk golde sol taraftan topla ceza sahasına giren Hakan Arslan düşürülmesi ile kazanılan penaltıdan geldi. Atışı Cafercan kullanırken, topu filelere göndererek ilk golü kazandırdı. Golden sonra misafir ev sahibi takım Fethiyespor ender geliştirdikleri atak da penaltı atışı kazandı. Penaltı atışında gole izin veremeyen kaleci Eser penaltıyı kurtardı.

Fethiyespor'un kaçırdığı penaltı atışı sonrası Boluspor baskısını arttırırken, ikinci golü de hemen buldu. Sağ kanattan tehlikeli gelen Onur Türk ortasını ceza sahasına doğru yaparken, topun gelişine iyi vuran Koffi topu filelere göndererek skoru 2-0 getirdi.

Kupada turu erken geçmek isteyen ekibimiz golleri arka arkaya bulmaya başladı. Caner Ağca sağ kanatta tehlikeli bir atak geliştirdi. Ortasını ceza sahasına yaparken, bir diğer oyuncumuz Cafercan kafası ile şık bir vuruş yaparak Boluspor adına üçüncü kendi adına da ikinci golü atarak durumu 3-0 getirdi.

Karşılaşmanın hareketli oyuncusu olarak görünen Koffi maçta kendisi adına ikinci golünü filelere gönderdi. Defansın arkasına atılan topta keleci ile karşı karşıya kalan Koffi düzgün bir vuruş yaparak maçta gollerine devam etti. İlk yarı Boluspor'un 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri olurken ekibimiz ilk yarıdaki futbolunu da ikinci yarıda sahada gösteremedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fethiyespor Onur Okan'la uzaktan bir gol bularak maçta skoru 4-1 getirdi.

Kupa maçının sonlarına doğru Koffi kazandığı topu Onur Türk'e göndererek karşılaşmanın 5'inci golünün gelmesini sağladı. Onur Türk'ün güzel vuruşunda top filelerle buluşurken, Boluspor'da maç sonunda 3 tura çıkan ekip oldu.

 

 

 

 

 


1872 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2618670463562