Boluspor Paşa’ya mağlup! 4-2

8 Eylül 2013

Boluspor, Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arayı boş geçmedi. Bugün akşam (Pazar) İstanbul’da Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yla hazırlık maçı...

Boluspor, Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arayı boş geçmedi. Bugün akşam (Pazar) İstanbul’da Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yla hazırlık maçı oynayan Boluspor, 90 dakika sonunda sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Ekibimiz Boluspor’un Kasımpaşa karşısındaki iki golünü Zlatkov ve Emrah kaydederken, Kasımpaşa'nın gollerini Adem Büyük, Şahin Aygüneş (2) ve Kalu Uche kaydetti.

 

Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arayı boş geçmek istemeyen Boluspor, Bugün İstanbul’da Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yla karşı karşıya geldi. Kasımpaşa-Boluspor arasında oynanan karşılaşmayı Galatasaray ve A Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim’de tribünden izledi. Ekibimiz Boluspor rakibi Kasımpaşa karşına Fırat, Sercan, Zlatkov, Metin, İlyas, Dimitrov, Alican, Fatih, Emre, Sinan Emrah ilk biriyle çıktı. Karşılaşmanın ilk yarım saati 0-0’lık eşitlikle geçirilirken, maçın 40.dakikasında Kasımpaşa ekibimiz Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Kasımpaşa’nın golünden 3 dakika sonra ise Boluspor Zlatkov’un attığı golle skora eşitliği getirdi ve ilk 45 dakika 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıya Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, oyuncu değişikliğiyle başladı. Metin’in yerine oyuna Dixon dahil oldu. Maçın 60.dakikasında ev sahibi ekibi Kasımpaşa skoru 2-1 yaparken 7 dakika sonra ise 3 golü ağlarımıza gönderdi. 75.dakika da Emrah’ın golüyle skoru 3-2’ye getiren kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, 79.dakika Kasımpaşa’nın 4.golüne engel olmadı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında göze hoş gelen futbol ortaya koyan Boluspor, ilk 2 haftada forma şansı bulamayan oyuncular ise Kasımpaşa karşında forma şansı buldu. 90 dakika boyunca birçok oyuncusuna şans veren Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, Kasımpaşa karşısında ilk 2 haftada forma şansı bulamayan oyuncularını görme şansı bulmuş oldu.

Ekibimiz Boluspor'un gollerini Zlatkov ve Dimitrov kaydederken, Kasımpaşa'nın gollerini Adem Büyük, Şahin Aygüneş (2) ve Kalu Uche kaydetti. 

 

 

3034 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10043382644653