Boluspor, Penaltıyla Mağlup

20 Eylül 2014

PTT 1’nci ligde geride kalan iki haftayı 4 puanla geçen Boluspor, Samsunspor’un konuğu oldu. Yenilenen kadrosuyla sezona fırtına gibi başlayan kırmızı beyazlılar, ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmada, Samsunspor’a son dakikada penaltıdan yediği golle 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların gollerini İsmail Haktan ve Kenan Şahin attı. Boluspor, deplasmanda oynadığı oyunla ilerleyen haftalar öncesinde umut verdi.

PTT 1’nci ligde geride kalan iki haftayı 4 puanla geçen Boluspor, Samsunspor’un konuğu oldu. Yenilenen kadrosuyla sezona fırtına gibi başlayan kırmızı beyazlılar, ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmada, Samsunspor’a son dakikada penaltıdan yediği golle 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların gollerini İsmail Haktan ve Kenan Şahin attı. Boluspor, deplasmanda oynadığı oyunla ilerleyen haftalar öncesinde umut verdi.

2014-2014 futbol sezonuna Gaziantep BBSK beraberliği ve kendi sahasında Manisaspor’u 4-0 yenerek başlayan Boluspor, Samsunspor’un konuğu oldu.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Samsunspor karşısına Özkan, İsa, Serkan, Rekhviashvili, Nurettin, İshak, Kibong, Emre Kılınç, İsmail Haktan, Kenan, Prijovic on biri ile çıktı.

 

Ev sahibi Samsunspor ise,  Fatih, Doğan, Ahmet Burak Solakel, Mbilla Etame, Furkan, Umar, Hasan, Murat, Tuna Üzümcü, Talha, Taha on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, geçtiğimiz hafta oynanan Manisaspor maçının on birini sahaya sürdü. Kırmızı beyazlılarda tek eksik 3 maç cezası bu karşılaşma ile sona erecek olan Ali Dere oldu.

Zorlu karşılaşmaya ev sahibi Samsunspor başladı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi Samsunspor uzun toplarla Boluspor kalesinde pozisyon bulmaya çalıştı. Karşılaşmadaki ilk sarı kartı Samsunspor’dan Taha gördü. Samsun’da oynanan ilk 15 dakika golsüz eşitlikle geçildi. Maçın 23’üncü dakikasında ev sahibi Samsunspor Mbilla’nın golüyle 1-0 öne geçti. Umar, Kibong ve Nurettin’i geçerek ceza sahasına girdi. Umar’ın sert vuruşu Mbilla’ya çarparak ağlarla buluştu. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Boluspor gole çok yaklaştı. Kenan’ın ceza sahası dışından yaptığı sert şutu Fatih güçlükle kornere çeldi. Kırmızı beyazlılar, kalesinde golü gördükten sonra Samsunspor kalesine ilk yarının sonlarında baskı kurdu. Boluspor, dakikalar 38’i gösterdiğinde beraberlik golünü buldu. Samsunspor defansının arkasına Prijovic’in kafayla indirdiği topu çok iyi takip eden İsmail Haktan Odabaşı Boluspor’un beraberlik golünü attı.  İlk yarıya en az 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.  

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşuyla başladı. Her iki takımda ilk yarıdaki on birleriyle sahada yer aldı. 47’nci dakikada Samsunspor tekrar öne geçti. Uzun atılan taç atışını ceza sahasında çok iyi takip eden Umar topu Boluspor ağlarına yolladı. Boluspor, ikinci yarıya kalesinde gördüğü golle başladı. Bu golden sonra her iki takımda oyunda tempoyu arttırdı. Boluspor zaman zaman beraberlik golü için Samsunspor kalesine yüklendi. Kırmızı beyazlılar, beraberlik golünü bulamadı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ilk oyuncu değişikliğini 84’ncü dakikada yaptı. İsa Demir çıktı Mehmet Kuruoğlu oyuna girdi. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Boluspor bir kez daha beraberlik sayısını buldu. Ceza sahası içine yapılan ortayı çok iyi takip eden Kenan Şahin düzgün bir vuruşla topu Samsunspor fileleriyle buluşturdu. Boluspor bu golle skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. 90+1’de Emre Kılınç oyundan çıktı, Ahmet Kulabaş oyuna girdi. Maçın son dakikasında Kibong, ceza sahası içinde Ahmet Burak Solakel’e faul yaptı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Adiloviç, Samsunspor’u 3.-2 öne geçirdi. Karşılaşma Samsunspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin 4’ncü haftasında kendi sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

FOTO GALERİ

2158 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10091805458069