Boluspor Sıkı hazırlanmış

11 Ocak 2012

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında deplasmanda Boluspor'la karşılaşan Gençlerbirliği, rakibine uzatmalarda yediği golle 3-2 mağlup olarak kupadan elendi. Spor Toto Süper Lig...

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında deplasmanda Boluspor'la karşılaşan Gençlerbirliği, rakibine uzatmalarda yediği golle 3-2 mağlup olarak kupadan elendi.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin kupadan elenmesi Teknik Direktör Fuat Çapa'yı üzdü. Tur atlamayı hedefledikleri kupadan elendikleri için üzgün olduklarını söyleyen Çapa, "Anadolu'daki takımlar genelde Süper Lig ekipleriyle oynayacakları maçlara sıkı hazırlanırlar. Nasıl İstanbul takımlarına karşı bir hırs varsa Bank Asya ekipleri de Süper Lig ekiplerine bilenir. Boluspor'un da bugün öyle oynayacağını biliyorduk. Beklediğimiz bir takımla karşılaştık. Geriye düştükten sonra atalarımızı
sıkılaştırdık ve 90 dakika sonunda son dakikalarda atılan golle dengeyi sağladık. Uzatmalarda rakip yine yakaladığı fırsatı değerlendirdi. Ancak ikinci kez yine eşitliği sağlasak da üçüncü gole engel olamadık. Bu yüzden geçmişte kupada başarılı olan bir ekibin elenmesi bizi üzdü. Tur atlama planlarıyla çıktığımız maçta elenmek üzücü. Boluspor'a başarılar diliyorum" dedi.
 


Süper lig ekibiyle Karşılaşmak zordu 
 

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise ilk maçında kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Tabiî ki bu benim ilk maçım. İlk karşılaşmamda da Süper Ligin güçlü bir ekibiyle karşılaşmak oldukça zordu. Biz hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yapıp maçı kazandı. Tecrübeli oyuncularımız akıllı oyunlarıyla farkını gösterdi. Ben öncelikle başkanımıza ve yönetim kurulumuza, daha sonra da futbolcularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Pozisyonları iyi Değerlendirdiler  

Gençlerbirliği'nin tecrübeli oyuncusu Oktay Delibalta, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Boluspor gerçekten maça iyi hazırlanmış. Biz buraya tur atlamak için gelmiştik. Ancak istediğimiz olmadı. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirdi. Bizim için artık ligi düşünme zamanı" şeklinde konuştu.
Başkent ekibinin başarılı orta sahası Özgür İleri de saha zeminin oyunu etkilediğini belirterek, "Bizim amacımız kupada tur atlamaktı. Ancak Boluspor'u tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi hazırlanmışlar. Saha zeminin maçtan önce karlı olması oyun içinde etkili oldu. Ancak bu bir bahane değil. Lige odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

 

Güclü bir rakibi eledik  

Boluspor'un tecrübeli golcüsü Veysel Cihan da karşılaşmayı şöyle değerlendirdi;
"Kupada güçlü bir rakibi elemenin sevincini yaşıyoruz. Her takım gibi biz de kupada iddialıydık. Süper Lig ekiplerinden güçlü bir rakibe karşı dirençli bir oyun sergiledik. Öne geçtiğimizde skoru koruyamadık ancak 3'ncü golden sonra hata yapmadık ve maçı kazandık. Ben futbolcu arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Artık ligde çıkış yakalamalıyız."

 

Boluspor Cephesi


 

Gençlerbirliği Cephesi

 

 

 

2006 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097070932388306