Boluspor Süper Ligden Bakın Kimi İstiyor

27 Temmuz 2012

Transferde sıcak saatler yaşayan Boluspor gözünü Kıvanç Karakaşa dikti. Geçen sezon Sivasspor da futbol oynayan 27 yaşındaki oyuncudan haber bekliyor....

Transferde sıcak saatler yaşayan Boluspor gözünü Kıvanç Karakaşa dikti.

Geçen sezon Sivasspor da futbol oynayan 27 yaşındaki oyuncudan haber bekliyor. Kırmızı beyazlı takımla geçen sezon yıldızlaşan orta saha oyuncusu Boluspor teklifine lig olmazsa neden olmasın diyor.

Boluspor'da transfer komitesi orta sahaya flaş bir isim ararken aradığı oyuncuyu da Sivas da buldu. Geçen sezon Sivasspor'da 27 karşılaşma oynayan tecrübeli orta saha oyuncuyu ikna etmek istiyor.

Oynadığı futbolla isminden sıkça söz ettiren Kıvanç Karakaş yeni sezon öncesi takımı ile yollarını ayırmış gelen teklifleri düşünmeye başlamıştı. Futbola Beylerbeyi altyapısında başlayıp merdivenleri birer birer çıkan Kıvanç Karakaş sırası ile Beşiktaş ,Beykoz,Yalovaspor Karşıyaka takımlarında futbol oynayıp kendisini süper lige atmıştı.

Süper ligi şimdilik düşünen tecrübeli orta saha  oyuncusu bir taraftan da karar verme aşamasına geldi. Süper ligde oynadığı için birinci tercihi lig olurken Boluspor'un teklifine de sıcak bakıyor.

Kırmızı beyazlı yönetimin transfer komitesi ön libora için düşündüğü Kıvanç için sıkı bir markaja girdi. Transferi gerçekleştirmek için mücadele eden komite işin uçunu bırakmıyor .

Kıvanç Karakaş Neden Olmasın

Liglerin başlamasına az bir süre kala birkaç süper lig takımı ile görüşüp karar verme aşamasına geldiği söylenen tecrübeli oyuncu Kıvanç Karakaş sitemiz Bolusporluyuz.com'a konuştu

Telefon ile ulaştığımız Kıvanç Karakaş Boluspor'dan gelen teklifi şöyle doğruladı. "Evet bana Boluspor dan menajerim aracılığı ile teklif geldi. Ben şuanda birkaç süper lig takımı ile görüştüm ve onların kararını bekliyorum ama benimde kararım çok önemli. Bir an önce bu işin bitmesi lazım liglerin başlamasına az bir süre kaldı.

Boluspor köklü bir kulüp daha önceki yıllarda Boluspor'a rakip oldum hedefli bir kulüp. Transfer neden olmasın ama dediğim gibi öncelik süper lig. Süper lig olmazsa seve seve teklifi değerlendirebilirim" diyerekte transfere açık kapı bıraktı.  


3234 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14379096031189