Boluspor taktik çalıştı

27 Ağustos 2013

Boluspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren kırmızı beyazlılar, akşam antrenmanında teknik...

Boluspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren kırmızı beyazlılar, akşam antrenmanında teknik taktik çalışması yaptı.

Hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor. Ligin ilk maçında aldığı 3 puanın ardından ikinci haftayı bay olarak geçiren Boluspor, Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Antrenmana gruplar halinde düz koşu yaparak başlayan futbolcular daha sonra ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde 2 gruba ayrılan futbolcular, kanat organizasyonu çalışması ve taktiksel bir çalışma yaptı.

Gaziantep deplasmanında zorlu bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanan Boluspor, kendi tesislerinde taktik antrenmanlara devam ediyor. Pazartesi akşamı yapılan çalışmada teknik direktör Ali Beykoz, uzun bir süre zorlu karşılaşmanın taktiğini denedi. Beykoz, sık sık çalışmayı durdurup oyuncularına bir şeyler anlatması dikkat çekti. Diğer taraftan da Beykoz'un bazı oyunculara da kenar ortaları ve çapraz koşular yaptırması dikkat çekti. Forvet oyuncularına ve uzun boylu oyuncuları da çalışmada değerlendiren Ali Beykoz, diğer oyuncularla da orta sahada uzun bir süre taktik çalıştı. Antrenman yarım saha çift kale maçla sona erdi.

HEM ÖVDÜ HEMDE HATALARINI SÖYLEDİ

Boluspor günü tek çalışmayla tamamladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın diğer bölümünde ise kondisyoner Sonkan Konak nezaretinde çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı.Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Ali Beykoz nezaretinde tam saha 2 takım halinde taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyazlı oyuncuların istekli ve arzulu oldukları gözlemlendi. 2 takım halinde gerçekleştirilen hücuma yönelik çift kale maçta teknik direktör Ali Beykoz oyunu sık, sık durdurarak 'Top bize geldiğinde topu nereye atacağımızı bilmemiz lazım. İkinci bölgede yani orta sahada hata istemiyorum. Girdiğimiz pozisyonları gol yapmamız lazım. Size inanıyor ve güveniyorum' diyerek oyuncularını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına motive ediyor. Taktiksel çalışmanın ardından kırmızı-beyazlılar yarım saha uygulamalı çift kale maç yaptı. Kıran, kırana geçen karşılaşmada Emre Kılınç, İskender Alın, Hakan Arslan, Fatih Şen ve Emrah Metoğlu'nun performansları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenmanı aerobik hareketleriyle tamamlayan kırmızı-beyazlılar, bugün sabah ve akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

ULUSAN'DAN SİTEM

 

2267 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.087855100631714