Boluspor Taraftarlar Derneğinden Ziyaret

8 Haziran 2011

Boluspor da kongre sonrası göreve gelen yeni yönetim kuruluna Boluspor taraftarlar derneği hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   Ekrem Yücel'in başkanlığını yaptığı Boluspor...

Boluspor da kongre sonrası göreve gelen yeni yönetim kuruluna Boluspor taraftarlar derneği hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ekrem Yücel'in başkanlığını yaptığı Boluspor taraftarlar derneği yeni seçilen Boluspor yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yeni bir oluşumla bu yıl tekrar yola çıkan Boluspor taraftarlar derneği adına ziyarette bir konuşma yapan başkan Ekrem Yücel şunları ifade etti. 'Tekrar göreve gelmenizden dolayı görevinizde başarılar diliyoruz.  Boluspor başarısı için bizlerde sizlerin yanında her zaman olduğumuz gibi bugünde sizlerle birlikteyiz. Bizde Boluspor taraftarlar derneği olarak  yeni bir oluşum yaparak tekrar dernek çalışmalarına başladık. İlk olarak da sizleri ziyaret ediyoruz' diyen başkan Ekrem Yücel sözlerine yeni sezon içinde yapılacak kulüp taraftar ilişkileri ile isteklerini Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kuruluna sunarak sözlerine şöyle devam etti. 'Yeni sezonda bizde tek çatı altında tek tribün isteğimiz var. Bunu sizin önderliğinizde yapılacak bir toplantıyla karara varılmasını isteriz. Ayrıca yeni sezonda bilet fiyatlarının uygun olmasını ne kadar fazla taraftar çekersek o kadar fayda getireceğini düşünüyoruz' dedi.

 

Ekrem Yücel'in konuşmasının ardından Başkan Necip Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti. 'Bugün buraya gelerek bizim yanımızda olduğunuzu gösterdiniz öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Kulüp olarak ben ve arkadaşlarımız öncelikle ayrım yapmadan tüm taraftar derneklerimiz ve gurupların yanında olacağız ve ayrım yapmayacağız. Herkese kapımız acık tüm taraftarımızın projesine destek vereceğiz tek tribün dediniz ben ona karışamam onu siz diğer arkadaşlarımızla oturup karar vereceksiniz. Ben bu konulara karışmak istemem herkes kendi işini yapacak bizde kendi işimizi yapacağız. Öncelikle  hedefimiz geçtiğimiz sezonlarda başladığımız tesis inşaatını bitirmek istiyoruz bu tesise ihtiyacımız var çalışmalara başladık diye bilirim' dedi.

 

Taraftarımız Kombine Alsın

 

'Maç biletleri için uygun fiyat talebinde bulundunuz bunu da gözden geçire biliriz ama Boluspor taraftarının belirli bir kitlesi var. Bu kitle hemen hemen her sezon aynı geçtiğimiz yıllarda olsun bizden önceki yönetim kurulu arkadaşlarımız başkanımız olsun örgenci bileti uygulaması yapıldı. Bu sezonda devam edecek bunun yanı sıra Taraftarımız kombine bilete rağbet ederse kendi karlarına. Bunu herkese yaymamız lazım kombinelerde taksit yapıyoruz. Kombine alınırsa çok rahat edeceklerini düşünüyorum bu konuda sizinde desteğinizi bekliyoruz' diyen Başkan Necip Çarıkçı' nın sözlerinin ardından toplu halde fotoğraf çektirilerek ziyaret son buldu.        

 

 

 

Bolusporluyuz.com

1849 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.35228490829468