BOLUSPOR TEK GOLLE TURLADI

6 Aralık 2023

(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda kendi sahasında Amedspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk...

(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda kendi sahasında Amedspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Amedspor’u 1-0 mağlup ederek kupada bir üst tura çıktı. Boluspor’un tek golünü penaltıdan Kubilay kaydetti.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Amedspor karşısına; İsmail, Kubilay, Onur, Mustafa, Furkan, Batuhan, Erdem, Kerem, Tolunay, Murat, Diarra on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Posmac, Oğuz, Naby, Hakan, Harun, Bahoz yer aldı.

Amedspor ise Boluspor karşısına; Veysel, Muhammet, Eyüpcan, Eyüp, Erkan, Yusuf, Halit, Şener, Mehmet, Yılmaz, Ahmet on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, kupa maçına genç ve yedek ağırlıklı kadroyla çıktı.

Boluspor gole yaklaştı

Karşılaşmaya Amedspor başladı. Boluspor maçın 9.dakikasında gole yaklaştı. Furkan’ın ceza sahası içinde vuruşunu kaleci kornere tokatladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Tolunaya’dan güzel şut

Boluspor bu kez 21.dakikada gole yaklaştı. Furkan’ın ceza yayı üzerine çevirdiği topa vuran Tolunay’un şutunu kaleci parmaklarının ucuyla kornere tokatladı.

Amedspor 10 kişi kaldı

Boluspor maçın 35.dakikasında penaltı kazandı. Furkan seri çalımlarla ceza sahasına girer girmez Eyüpcan tarafından düşürüldü. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Eyipcan ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kubilay ile golü bulduk

Topun başına geçen Kubilay, topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle Amedspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hakan ve Oğuz oyunda

İkinci yarıya Boluspor başladı. Boluspor 63.dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Hakan ve Oğuz Kağan oyuna girdi, Erdem ve Murat oyundan çıktı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda oyunu daha çok kontrol eden taraf oldu. Boluspor maçın 89.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Naby oyuna girdi, Diarrassouba oyundan çıktı

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Amedspor’u 1-0 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi.

506 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044739007949829