BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU

12 Nisan 2017

Boluspor, TFF 1.ligde 28’inci hafta deplasmanda oynayacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına 2,5 günlük iznin ardından başladı. Gzötepe’yi son dakikalarda attığı golle mağlup eden kırmızı beyazlılar, Altınordu maçını da kazanıp seri galibiyetlere devam etmek istiyor.

Futbolcularına zorlu maç için kısa konuşmalar yapan Teknik direktör Fuat Çapa; “Artık son 7 haftaya girdik. Alacağımız sonuçlarla ilk 6’da kendimize yer bulmamız lazım” diyerek maçın önemini bir kez daha oyuncularına hatırlatıyor.

Boluspor ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Altınordu karşılaşmasına hazırlanıyor. 19 Nisan Çarşamba günü Saat 13:30’da İzmir Bornava Stadı’nda Altınordu ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Tam kadro olarak çalışmalarına devam eden Boluspor’da, teknik direktör Fuat Çapa oyuncularını maça konsantre etmeye çalışıyor. Lig de kalan 7 karşılaşma için futbolcularına değerlendirme yapan Çapa; “Biz maç maç işimize bakıyoruz” derken oyuncularına şu sözlerle uyarılarda bulundu:

“İYİ KONSANTRE OLALIM”

Antrenman öncesi saha içinde kısa bir değerlendirme yapan Çapa; “Çarşamba günü maçtan da 3 puan almamız lazım. Arkadaşlar yeter ki sizin içinizdeki çalışma isteği konsantrasyonunuz kaybolmasın. Birlikte hareket ettiğimiz sürece bu maçı da kazasız atlatırız. Şimdi son güne kadar iyi çalışıp, iyi konsantre olalım” dedi.

“ARKADAŞLIĞIMIZI VE BU HAVAMIZI KORURSAK BİZİ YENECEK KİMSE YOK”

Çapa’nı ardından takıma arkadaşlarına kısa bir konuşma yapan Andre Santos ise, “ Arkadaşlığımızı ve bu havamızı korursak bizi yenecek kimse yok. Bizi çok zor yenerler. 3 maç önce 9 maçlık bir finalden bahsetmiştim. 9’ünün kazası atlattık. 7 finalimiz var şu anda. Atmosferimizi korursak, birlikteliğimizi korursak, sonradan oyuna giren arkadaşlarım skor anlamında da oyuna katkı yapıyor. Kadir gol attı, Guido asist yaptı. Herkes oynamak istiyor, herkes hazır. Bunu devam ettirmemiz yeter.”

 

 

BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU
BOLUSPOR TEK VÜCUT OLDU

1325 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070826053619385