Boluspor Transfer Doymuyor

2 Eylül 2011

Boluspor transfer komitesi transfer sezonunun bitimine az bir süre kala 2 futbolcu transfer etti. Transfer edilen futbolcular için Boluspor Kulübü Yılmaz...

Boluspor transfer komitesi transfer sezonunun bitimine az bir süre kala 2 futbolcu transfer etti. Transfer edilen futbolcular için Boluspor Kulübü Yılmaz Becikoğlu tesislerinde imza töreni düzenlendi.

 

İmza töreninde Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat basın mensuplarına yaptığı açıklamada, '' Bugün Bank Asya'da transfer noktasında son düzlüğe geldiğimiz noktada, Veysel Cihan  ve Ümit Tütünci ile sözleşme imzalayacağız. Veysel Cihan, Türk futboluna adına gerek yaşantısıyla gerek futboluyla gösterdiği başarılarla  örnek olan bir futbolcumuz. Takımımız adına da tamamlayıcı olacağına inanıyoruz. Transferde kendisinin göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Camiamıza Bolumuza Boluspor'a hayırlı olur. Başarılara büyük katkıları olur.' İfadesini kullandı. Boluspor kulübü başkan yardımcısı Abat bir diğer yeni transfer Ümit Tütünci hakkında ' Ümit Tütünci oyuncumuz ise şampiyonluğu oynayan takımlarda oynamış bir futbolcu. Boluspor için forvet noktasında  sorunlarımızı çözeceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.' İfadesi kullandı

 

Veysel Cihan 'Hedefi olan bir kulüpteyim'

 

Boluspor kulübünün yeni transferi Veysel Cihan ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada 'Boluspor'a ve kendim adıma hayırlı olmasını diliyorum. Boluspor hedefleri olan bir kulüp bu hedefler doğrultusunda Boluspor'un benden beklemiş olduğunu karşılamak ve Boluspor'u layık olduğu yere getirmek düşüncesindeyim 'dedi.

 

Ümit Tütünci ' Camiada olmaktan mutluyum'

 

Ümit Tütünci ise ' Bu camiada olmaktan mutluyum. Beklentilere karşılık verip Boluspor'u hak ettiği süper lig'e çıkartırız'dedi.

 

Konuşmanın ardından, Antalyaspor'dan forvet oyuncusu Veysel Cihan 34 yaşında olup 1 yıllığına, Kartalspor'dan Ümit Ttütünci 25 yaşında olup 2 yıllığına imza attı.

İmza törenine Boluspor'lu yöneticilerden Osman Gürsoy ,Erdal Gören , Dursun Gayman ,Ömer Konuk , Hakan Dizman  da yer aldı.

 

4452 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093894004821777