Boluspor, Tuzla maçında rekor kırdı

21 Şubat 2024

Trendyol 1. Lig 23’üncü haftasında oynanan Tuzlaspor - Boluspor karşılaşmasının istatistik verileri belli oldu.

Haber Fahri Gündüz

Boluspor’un deplasmanda son dakikalarda kazandığı Tuzlaspor galibiyetinde tüm veriler belli oldu. Ligin ikinci yarısının başlaması ile her hafta üzerine koyan ve kamp devresini iyi geçirmiş görünen Boluspor tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Takım olarak her hafta farklı koşu mesafeleri ortaya çıkaran Boluspor’da Tuzlaspor maçında ne kadar koştuğu verilerde net olarak görünüyor. Boluspor takım olarak 112.803 metre  koşarak yeni bir rekora imza atmış oldu

Kırmızı Beyazlı ekibimizin ilk bölüm verilerinde topla mesafede Daniel Avramovski 12.012 koşarken her hafta olduğu gibi listenin başını yine bırakmayıp tecrübesi ile en çok koşan oyuncu oldu. Performansı ile göz kamaştıran takımın gücüne güç katan Daniel Avramovski tüm verilerde ayrıca listeye girmeye hak kazandı.

Makedon oyuncuyu takip eden ise iki hafta önce transferin son günlerinde kadroya katılan Sırp futbolcu Petar Gigic ilk defa 11 de çıktığı karşılaşmada ikinci sıraya oturmasını bildi Tuzlaspor karşılaşmasında Petar Gigiç 10.350 mesafe yapan oyuncu oldu.

Topla koşu mesafesinde ise son haftalardaki formu ile dikkat çeken Tuzlaspor karşışında galibiyet golünü atan Onur Ulaş 10.125 metre koşarak başarısını göstermiş oldu.

Takımımız Tuzlaspor karşısında ikinci verilerde ise yüksek şiddetli mesafede ise yine Makedon oyuncu Daniel Avramovski 1.207 yüksek şiddetli mesafe koşarak ilk sırada yer aldı.

Tunahan Çiçek ise 8885 yüksek şiddetli mesafe koşarak ikinci sırayı alırken Brezilyalı oyuncu Jefferson yüksek şiddetli mesafede 717 koşarak listeye girdi.

Sprint mesafe koşusunda ise formasına tekrar kavuşan Ercan Coşkun 225 ile ilk sırada yer alırken Daniel Avramovski 208iAnıl Koç 186 ile listeye girdiler.

İstatistiklerde Süratlı koşu ve sprint sayısında Daniel Avramovski (90) Tunahan Çiçek (68)  Petar Gigic (65) süratlı koşu sprint yapan oyuncularımız oldular.

729 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054425001144409