Boluspor U 13 ün Düzce Şovu

22 Haziran 2012

Bolu'da  oynadığı maçlar da kazandığı skorlarla şampiyon olan Boluspor u 13 takımı Düzce de yapılan gurup maçlarında rüzgar gibi esiyor...

Bolu'da  oynadığı maçlar da kazandığı skorlarla şampiyon olan Boluspor u 13 takımı Düzce de yapılan gurup maçlarında rüzgar gibi esiyor Kırmızı beyazlı ekibimiz Ankara Eminiyetspor ile yaptığı ilk karşılaşmayı 2-1 kazanarak final için avantaj sağladı.

 

Düze Belediyesi Nurettin zafer stadyumunda oynana U 13 ler bölge şampiyonasında Boluspor kendine yakışan bir futbol oynayıp taraflı tarafsız herkesin taktirini kazandı.

Karşılaşma için çok sayıda sporcu ailesi çocuklarını izlemek için Düzce'ye gelirken maç boyunca yaptıkları tezavuratlara görünmeye değerdi.

Bolu da yenilgi yüzü görmeden ve gol yemeden şampiyon olan genç oyuncularımız zorlu karşılaşma için sahaya çıkarken şampiyon gibi çıkmaları tribünlerde bulunanlardan büyük alkış aldı.

Boluspor U 13 takımının karşılaşması için Kırmızı beyazlı kulübün alt yapısında çalışan hocaların karşılaşmaya gelerek hem arkadaşları yılmaz Özen e hem de genç futbolculara destek olmaları gözlerden kaçmadı.

Karşılaşmayı Boluspor yönetim kurulu üyesi İlkay Yanardağ da izleyenler arasında olurken Boluspor temsil etti.

Boluspor U 13 takımı karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu ve ilk saniyelerde beklediği gole kavuştu.Boluspor yıldız oyuncularından Özgür kalitesine yakışır bir şekilde gol atarak maça 1-0 önde başlanmasını sağladı.

Golün ardından daha iyi organize olan ekibimiz sahanın her yerini kullanarak üstünlüğünü rakibine kabul ettirerek oyununda gidişatını yönlendiren taraf oldu.

Arka arkaya tehlikeli posizyonlar bulan Boluspor U 13 takımı farkı açmak için bir türlü şansızlığını da kıramıyordu. Karşılaşmada dakikalar 14 gösterirken ekibimizin ikinci golü geldi. Orta sahadan derinlemesine atılan uzun topta Emre Çolak topla birlik de hem rakibin geçti hem de son çizgiye kadar inerek golün gelmesini sağladı ceza sahasına doğru yaptığı ortada topun takipçiliğin yapan ilk golün sahibi Özgür topun gelişine vurarak maçta durumu 2-0 getirdi.

İlk yarı ekibimizin üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarıda karşılaşmanın hakemi ekibimizi durdurmak için çaldığı yanlı düdükler maçında gidişatını değiştiren adam oldu. Bir tarafta hakemle mücadele eden Boluspor bir anlık hatası ile kalesinde bu sezon ilk golünü gördü. Ankara Eminiyetspor un golünü Veysel den geldi.

Kalesinde golü gören ekibimiz maçın konsantresini kaybetmemeye çalışırken günün oyuncusu Özgür bir şutu direk den döndü. Boluspor U 13 takımı gelecek maçı düşündüğü için karşılaşmanın son bölümlerde maçın bitmesini beklerken sahnede Düzceli hakem son saniyelerde yine yer aldı .

Üç puana yakın olan ekibimizin beklide sahanın ve maçın oyuncusu olmaya hak kazanan Özgür'ü maçın tam bitti dediği anda ikinci sarı kartını göstererek oyun dışına gönderirken yanlı çıkardığı sarı kartla  Boluspor büyük bir yara verdi.

Boluspor maçın son bölümlerinde 2-1 önde olduğu anlarda   oyunun kontrolünü elinde tutarak bitmesini sağladı.

İlk maçında 3 puanı alan U 13 takımızı ikinci maç için avantaj elde ederek Cumartesi gününü beklemeye başladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz Cumartesi günü Zonguldak takımı ile ikinci maçını oynayacak

 

Not : Boluspor yönetim kurulu Düzce de oynan U 13 ler Türkiye Şampiyonası gurup maçları için A  takımın otobüsü ile genç oyuncularımız Düzce'ye göndermesi güzel bir görsel  şova neden oldu.

Genç oyuncularımız A takım otobüsü ile gönderen Başkan ve yöneticileri Bolusporluyuz.com olarak kutlar aynı etkinliğin ikinci maç ve finalde de olmasını isteriz .

 

Haber Fahri Gündüz  


3858 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062745809555054