Boluspor U17'lerden Üç Puan ! 2-1

30 Nisan 2013

Elit Akademi liginde hafta sonu Boluspor U17 takımı sahasında Turgutluspor'u ağırladı. Bir birine iki denk takımın karşılaşmasında 3 gol vardı. Ekibimiz Boluspor U17...

Elit Akademi liginde hafta sonu Boluspor U17 takımı sahasında Turgutluspor'u ağırladı. Bir birine iki denk takımın karşılaşmasında 3 gol vardı. Ekibimiz Boluspor U17 takımı rakibini 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Mücadeleye iyi başlayan Boluspor oldu. Karşılaşmanın ilk anlarından itibaren mücadelesini sahaya yansıtırken, ilk 30 dakika içersinde Turgutluspor kalesini oldukça zorladı. Turgutluspor'lu oyuncular da defans ağırlıklı oynayarak gol pozisyonlarını bozmaya çalıştı. Mücadelenin 28. dakikasında Turgutluspor gole çok yaklaştı. Muhammet kaleciden geri gelen topu iki direk arasına göndereceği topu auta gönderince Turgutluspor önemli bir golü kaçırmış oldu. 30. dakikada da sevinen bu kez Boluspor oldu. Tribünlere yakın taraftan yaklaşık olarak 30 metre mesafeden kendi kalecisine topu geri pas olarak gönderen Alican havadan gönderdiği top kalecinin boşa bıraktığı yerden kaleye gidince hakem golü verdi ve Boluspor Alican'ın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Turgutluspor, rakip kalede gol bulmak için çaba sarf etse de ilk devre gol bulamadı. İlk devre Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde Boluspor farkı ikiye çıkartmak için öncelikle kanatları kullanarak ve uzun toplarla gol bulmaya çalıştı. Maçın 64. dakikasında Özgür'ün kısa pasıyla ceza alnında topla buluşan İbrahim defansı sıyırdığı anda topu Turgutluspor kalesine göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Maç Boluspor leyine 2-0 devam ederken 68. Dakikada Boluspor defans oyuncularının yaptığı hata neticesinde Emre, kaleye çok yakın mesafeden topu ağlara göndererek farkı bire düşürdü ve skor 2-1 oldu. Maçın sonlarına kadar iki takımın mücadelesi devam etti ama skor değişmedi ve Boluspor U17 takımı sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.


Boluspor U17 Takımı: Ömer Faruk, Cengizhan, Hami (Dk 31 Selim), İbrahim, Abdullah, Sefa (dk 76 Alper), Emrullah, Umut, Murat (Dk 56 Mümin), (Dk 66 Ahmet Can), Özgür, Tayfun


Turgutluspor U17 Takımı: Tunahan, Birtan, Mehmet, Muhammet (Dk 50 İbrahim, Dk 76 Uğurcan), Alican (dk 64 Barış, Hüseyin, Alihan (Dk 50 Numan), Haktan, Ömer Faruk, Emre, Mustafa (Dk 59 Burak)

Goller: Dk 30 Alican (Turgutluspor( k.k), Dk 64 İbrahim (Boluspor), Dk 68 Emre (Turgutluspor)

1434 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063364028930664