Boluspor ve Taraftar Başka Çaresi Yok

8 Nisan 2013

Bu hafta rakibimizde düşüş içinde olan Manisaspor'du. Takımımızda Muhammet'in formsuzluğumu sakatlığımı bilmiyoruz kadroda olmayan oyuncumuzdu. Onun yerine Dixson yanında Gencer ile...

Bu hafta rakibimizde düşüş içinde olan Manisaspor'du. Takımımızda Muhammet'in formsuzluğumu sakatlığımı bilmiyoruz kadroda olmayan oyuncumuzdu.

Onun yerine Dixson yanında Gencer ile başladı hocamız Rakibimiz genç koşan mücadeleci bir takım. Takımımız ise maç başladığında gördük iyi motive olmuş rakibin mücadelesine de aynı şekilde karşılık vererek oynayan 20 dakika sahada topa sahip olan ve çabuk çıkmaya çalışan bir anlayışla başladık.

Takımımız maç boyunca yaşadığı sıkıntılardan biri ileride çoğalmakta sıkıntı yaşadı. Aydın zaten rakibin bekini kovalamaktan yoruldu. Djiehuoa o kadar sağa sola savruluyor ki gol için hiçbir katkı yapamadı Dalmat etkili olmaya çalıştı, Cihan daha diri gözükmesine rağmen öne oynadığı pastan sonra devam edemiyor.

Alp'in biraz daha öne çıkması lazım oda yeterli desteği veremedi. Savaş, Gencer, Dixson ve Hakan oynadılar diye bilirim.

İkinci yarı maç başladıktan 10-15 dakika sonra karşılaşmanın beraberliğe doğru gideceğinin sinyallerini vermeye başladı ama maçta takımımızda Cihan'ın ve Aydın'ın yorgunluk belirtileri başladı derken rakibimizde risk almaya başlamıştı.

Hocamızdan Emre, Abdulaziz, hamlelerini beklerken ve arkasından Ali olur mu diye düşündüğümüzde İskender değişikliği ve kaptan Serdar' ın hatasıyla yediğimiz gol geldi.

Maçta gördük ki hocamız Manisa gibi deplasmanda beraberliğe razı bir düşüncesi ortaya çıktı. Oyuncu değişikliklerinde ise Barbaros'un yerine Abdulaziz alması yediğimiz gol sonrası biraz daha kapanmaya müsait oyunda bu oyunun oyuncusu olamazdı diye düşündük 

Bu Manisaspor yenilgisi ardından fikstür avantajı tamamen bizden olan son maçlarda da bu avantajın düşüncesiyle karşılaşmalara çıkan Boluspor bu avantajını da değerlendirememiştir.

Oğuz Çetin hocamıza buradan bilgimiz nezninde hatırlatmak isterim.
Hocam çalıştığın takım PTT birinci lig takımı ve oyuncuları maç başına oynuyorlar. Büyük takım oyuncuları gibi 4/3 garanti değil. Arkada bekleyen oyuncular Emre, Vedat ve Savaş dışında genç oyuncular değil kötü olan ,hata yapan oyuncuyu dışarı almazsan verimde alamazsın. Dışarıda kalanlarda oynamayınca maç başı yazdıramadıklarından dolayı sonuçlarda birde kötü giderse toplayamazsın.

Bizim duyduklarımız! soyunma odalarında yaşadıklarınız, kulüp de yaşadıklarınız dışarılarda dillendiriliyor. Bu da senden yardımcılarına oyuncularınıza kadar takım olamadığınızı gösteriyor.

Yönetim burada işini yapmış ve yapmış da görüküyor bunu da yakından biliyoruz.

Oyuncular arasında kopukluklar gözüküyor. Bunu da kim halleder tabi onu biz bilemeyiz .

Urfa maçında seyircimizin büyük bir özverisiyle desteği çok önemli

Kişiler için değil Bolusporumuz için destek.

 

1865 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.39728307723999