BOLUSPOR YÖNETİCİSİ ÇİMENDER, KAMPA VE TRANSFERLERE İLİŞKİN KONUŞTU

2 Ocak 2023

Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Mahmut Çimender, Antalya’da devam eden Boluspor kampında yaptığı açıklamada, “Dino’yu tercih etmemizdeki en önemli neden ülkemizi biliyor olması. Kalitesini daha önceden kanıtlamış bir futbolcu. İmzaları atıp transferi sonlandırmış olacağız” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş – Fahri Gündüz

Boluspor, Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısına Antalya Belek’teki kampta hazırlanıyor. Kamp çalışmalarına Bolusporlu futbolcuların yanı sıra, takımın yöneticileri de yakından takip ediyor. Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Mahmut Çimender de kampa katılarak, transfer sürecini yerinde takip ediyor.

“ELİNDE UFAK BİR KIRIK OLUŞTU”

Kampa dair bilgi veren Çimender, “Bugün kampımızın dördüncü günü. Landel ile Gökhan Alsan aramızda yok. Ligin son haftasında oynanan maçta Landel sakatlanarak çıktı. Tahminen 10-12 daha sürecek, 12 gün sonra Bolu’da aramızda çalışmalara katılacak. Gökhan Alsan da benzer tarihlerde aramıza katılarak çalışmalarını sürdürecek onun haricinde bir eksiğimiz yok. Kampın ikinci gününde ufak bir sakatlık yaşadı Furkan arkadaşımız. Elinde ufak bir kırık oluştu. Şu an kontrollü bir şekilde antrenmanlarını yapıyor. Onun haricinde sakatlığımız eksiğimiz bulunmamakta” dedi.

“BÜTÇESİ KEÇİÖREN İLE EN UYGUN OLAN KULÜBÜZ”

Boluspor olarak, transfer bütçesinde düşük maliyetli bir takım olduklarına işaret eden Çimender, “Rakip olarak görünen, ilk 8 içerisindeki takımlara göre bütçesi Keçiören ile en uygun olan kulübüz. En az maliyetle transfer yapan kulübüz. Yarışmış olduğumuz kulüplerin transfer güçleri bizim 4 katımız. Biz Boluspor’un ve Bolu’nun gerçeklerini biliyoruz. Bu doğrultuda da transfer yapmaya çalışıyoruz. Transfer yaparken bizim için en önemli şart futbolcunun bütçesi. Biz bütçemize uygun transferlere yöneliyoruz” diye konuştu.

“İMZALARI ATIP TRANSFERİ SONLANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

Boluspor’un yeni transferi Dino’ya ilişkin de konuşan Çimender, “Şu ana kadar net bir anlaşma yapmadık. Prensipte anlatıştık. Antalyaspor’un da anlaşmalı olduğu bir hastanede kontrollerini yapacağız. Ondan sonra sözleşmemizi imzalayacağız. Dino bizim için önemli. 20 gündür uğraşıyoruz. Bugün itibariyle bütçemize uygun yere getirdik. Dino’yu tercih etmemizdeki en önemli neden ülkemizi biliyor olması.  Kalitesini daha önceden kanıtlamış bir futbolcu. Şu an Dino hazır, kendisi orada da antrenmanlarını sürdürüyordu. Fiziki şartları, koşulları şu an aramıza katılmak için uygun. Kampa da yetiştirdiğimiz için mutluyuz. İmzaları atıp transferi sonlandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİM BOLUSPOR’U SÜPER LİG’TE TEKRARDAN GÖRMEK”

Çimender, Boluspor’u Süper Lig’te görmek istediğini aktararak, “Ben yıllardır Boluspor tribünündeyim. Benim çocukluk sevdam. Benim hayatımda gittiğim ilk Boluspor maçı 93 senesindeki Gençlerbirliği maçı, Boluspor’un düştüğü maç. Ben o günden beri tribünlerdeyim. İnşallah Süper Lig’e çıktığımız günü ben görürüm. İçinde olduğumuz yönetimde olursa daha da mutlu olurum. Ama benim en büyük hedefim Boluspor’u Süper Lig’te tekrardan görmek” şeklinde konuştu.

“BİR SONRAKİ MAÇA KADAR BİZİM ÜZÜNTÜMÜZ DEVAM EDİYOR”

Puan kayıplarına çok üzüldüğüne de işaret eden Çimender, şu ifadeleri kullandı:

“Ben tribündeyken de maç kaybettiğimizde iki-üç gün kendime gelemiyordum. Ama şimdi futbolcularla çok iç içe olduğumuz için hepsi de bizim evladımız gibi oldu. Deplasmandan beraberlikle döndüğümüzde bile çok üzülüyoruz. İnanın bir sonraki maça kadar bizim üzüntümüz devam ediyor. Çünkü orada kendimizi telafi etmemiz gerekiyor diyoruz, telafi ettiğimizde mutlu olabiliyoruz. Yoksa bir hafta puan kaybıyla birlikte üzüntümüz devam ediyor. Boluspor’u gönülden seven bir ekibiz, umarım bu sevgi de bizi başarıya taşıyacaktır.”

1549 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053906917572021