Boluspor yönetim Kurulu Üyesi Uçar’dan heyecanlandıran stadyum açıklaması

10 Temmuz 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor'da gerçekleşen kongre sonrası başkan Savaş Abak ve yönetimi göreve devam kararı aldı. Kırmızı beyazlılarda yeni...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor'da gerçekleşen kongre sonrası başkan Savaş Abak ve yönetimi göreve devam kararı aldı. Kırmızı beyazlılarda yeni yönetim kuruluna Bolu’nun önemli isimlerinden Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar’da girdi.

Kırmızı beyazlı ekip sancılı süreci gerçekleşen olağanüstü kongre ile son erdirdi. Başkan Savaş Abak ve ekibi son haftada şirketleşme yolunda önemli kat etti.

Boluspor’un şirketleşme yolunda büyük emek ve çaba sarf eden isimlerin başında gelen Orhan Uçar birçok konuda özel açıklamalarda bulundu.

“İnşallah hakkıyla yerine getiririz”

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Uçar, Başkan Savaş Abak’a teşekkür ederek; “Öncelikle Savaş Başkana teşekkür ediyorum. Şahsıma böyle bir görev verdiği için. Ben Yüksel Ceylan ve Yılmaz Becikoğlu Başkanımın döneminde 2 dönem yönetimde bulunmuştum. Onu da rahmetle anıyorum. İnşallah hakkıyla yerine getiririz” dedi.

“Boluspor’un geleceği için bu çok önemli”

Boluspor’un şirketleşme ve yatırımcı ile istişare noktasında görüşmelerde bulunduğunu belirten Uçar, “Bu şirketleşme sürecinin zaten 2 ay öncesinde içinde bazı bölümlerinde yer aldım. Boluspor’un geleceği için bu çok önemli. Bugün bir milat diyebilirim. Boluspor’un geleceğiyle ilgili. Bursaspor ve Eskişehirspor 2 yıl önce şirketleşme kararı aldı. Aklın yolu bir diyelim. Ben bu kararın Bolusporumuza hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir gelecek bekliyor. Yatırımcının Boluspor’a çok güzel projeleri var. En önemli projesi stadyum projesi. Zaten önümüzdeki süreçte ilk sırada o olacak. Boluspor’u çok güzel günler bekliyor. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“Stadyuma seyirci çekmemiz lazım, özellikle aileleri”

Uçar, stadyumun boş olmasının kabul edilmeyecek bir durum olduğunu ve stadyum ile ilgili özel çalışmasının olduğunu işaret ederek; “Benim burada Boluspor ile ilgili beklentim stadyumun boş olması. Oraya seyirci çekmemiz lazım. Özellikle aileleri. Burada ben bir görev talep ettim. Bunu başarabilirsek, Boluspor’a güzel bir hizmetimiz olur diye düşünüyorum” dedi.  

Bolu için birçok her zaman elini taşın altına sokan Uçar, Bolu Platformu ile de bir çok projeyi hayata gerçekleştirmişti.

Yapılacak görev dağılımında Boluspor başkan yardımcısı olması beklenen Orhan Uçar'ın kulüp içinde de aktif görev alması bekleniyor.

523 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.037329912185669