Boluspor yönetimi acil toplandı Başkan Abak bırakıyor mu?

18 Mayıs 2024

(ÖZEL HABER: FAHRİ GÜNDÜZ-BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak Yönetim Kurulunu, Cumartesi günü acil toplantıya çağırdı. Yeni sezon için kongre...

(ÖZEL HABER: FAHRİ GÜNDÜZ-BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak Yönetim Kurulunu, Cumartesi günü acil toplantıya çağırdı. Yeni sezon için kongre kararı alacağı konuşulan toplantıda Abak, şuana kadar bütün yükü kendisi ve yönetim kurulu ile üstlendiklerini belirtti, yeni sezon içinde çıkış aranmaya başlandı. Başkan Abak, mevcut mali zorlukların üstesinden gelememesi durumunda görevi bırakma kararı üzerinde duruyor.

Play-Off Başarısı ve Finansal Sıkıntılar

Trendyol 1. Lig play-off turunda Bodrum FK karşılaşması sonrası ligi tamamlayan Boluspor’da, Başkan Savaş Abak’ın yeni sezon için nasıl bir karar alacağı merak konusuydu. İki yıldır büyük mali sıkıntılarla boğuşan ve gelir kaynakları kısıtlı olan Abak, takımın bu süreçte rekabetçi kalmasını sağlamıştı. Ancak, destek bulamadan daha fazla devam etmenin zorluklarını vurguladı. Cumartesi günü kurmayları ile bir araya gelen Başkan Savaş Abak ekibi ile yaptığı toplantının ardından radikal kararların alındığı ve görevi bırakma noktasına gelindiği öğrenildi.

"Bu İşler Hep Parayla Oluyor"

Aldığımız bilgiler doğrultusunda yeni sezonda kırmızı beyazlılarda mali sıkıntıların sık sık gündeme geleceğinden dolayı Abak’ın yakın çevresine; “İki sezondur hiçbir şekilde destek alamıyoruz. Birçok proje yapmamıza rağmen istediğimiz yerlere ulaşamadık. Camiayı bu sene play-off’lara taşıdık. Bu işler hep parayla oluyor. Takımın geliri ve gideri belli. Yeni sezonda da destek gelmezse ben ve arkadaşlarım oldukça yıpranacak” şeklinde serzenişte bulunduğu belirtildi.

Gelecek Sezon İçin Belirsizlik Sürüyor

Abak’ın bu açıklamaları sonrası, Boluspor’daki sessizlik devam ederken, yeni sezonda nasıl bir yol izleneceği büyük merak konusu oldu. Yönetim kurulunun aldığı radikal kararlar ve Abak’ın görevi bırakma ihtimali, kulüp camiasında belirsizliğe yol açtı.

Yeni sezonda mali destek bulamaması durumunda görevinden ayrılması beklenen Savaş Abak, Boluspor’un geleceği için önemli bir dönüm noktasında olduklarını ifade etti.

Boluspor’daki sessizlik devam ederken, son olarak nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor.

1800 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10586500167847