BOLUSPOR YÖNETİMİ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ

29 Kasım 2010

Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek yaptıkları yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Semercioğlu, İl Genel Meclisi...

Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek yaptıkları yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Semercioğlu, İl Genel Meclisi üyelerine adları yazılı olan Boluspor forması hediye etti.

 

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İGM Başkanı Mücahit Kutlu, Boluspor'un istenen seviyede olmadığını ancak Boluspor'un başarılı olacağını ve hedefe ulaşacağını söyledi. 'Boluspor ile ilgili karaları mecliste oy birliği ile alıyoruz' diyen Kutlu, 2011 yılında Boluspor'un yakında tesisine de kavuşacağını belirtti.

'İl Genel Meclisi'nin Boluspor'a büyük faydaları oldu' diyerek söze başlayan Başkan Semercioğlu, 2011 yılında tesislerin bir kısmının biteceğini, 2012-2013 yılında da tamamen tamamlanmış olacağını söyledi. Semercioğlu, Bolu'da birlik beraberlik içinde Boluspor faydası için çalıştıklarını kaydederek, 'Birileri bu beraberliği çekemiyor. Yakışıksız köşe yazıları okuyorum' dedi.

Pazar günü oynanan maç hakkında da görüşlerini bildiren Semercioğlu, 'Üstümüzde bir şanssızlık var. Maç 3-1 iken 3-3 berabere kaldık. Maç sonunda bazı taraftarlar futbolcularımıza küfrediyor. Bu futbolcular bu küfürleri hak etmiyor. Ben bunu kabullenmiyorum. Daha hiçbir şey bitmiş durumda değil. Ligde yedinci sıradayız ve önümüzde daha birçok maç var.' şeklinde konuştu.

SEMERCİOĞLU'NDA İGM ÜYELERİNE FORMA

Başkan Semercioğlu, tüm İl Genel Meclisi üyelerine, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu çubuklu Boluspor forması hediye etti. Ziyaretin ardından Bolusporlu yöneticiler ve il genel meclis üyeleri üzerlerine giydikleri formalarla objektiflere poz verdiler.

BOLUSPOR YÖNETİMİ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ
BOLUSPOR YÖNETİMİ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ

2166 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30257296562195