Boluspor Yönetimi İstifa Etti.

26 Şubat 2012

Boluspor yönetim kurulu Göztepe mağlubiyeti sonrası tribünlerin İstifa söylemine cevap verdi. Basın toplantısı odasında basın mensuplarının karşısına çıkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler istifa...

Boluspor yönetim kurulu Göztepe mağlubiyeti sonrası tribünlerin İstifa söylemine cevap verdi.

Basın toplantısı odasında basın mensuplarının karşısına çıkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler istifa ettiklerini açıkladı.

"Tabi maalesef üç puan beklediğimiz maçtan hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Özellikle 2004 yılında başlayan Boluspor'a olan sevgimiz yaklaşık 2 şampiyonluk 3-4 play off yaptık ve bu kulübü amatöre düşecek olan pozisyondan bu aşamaya getirdik. Hep şunu söyledik bena istifa dendiği zaman yönetim dendiği zaman aşağı iner gerekeni yaparım. Hayatımda onurla gururla yaşadım.  Bu güne kadar Boluspor kulübünü basamak olarak kullanmadım ve hiç bir şekilde ihaleye girmedim. Geçen sene yorulmuş olduğumuz zaman Emin Semercioğlu başkan oldu ve maddi ve manevi destek verdim.  600 milyar bir atı pozisyonda devrederken 3.5 Trilyonluk bir borç ile kulübü devraldık. Kulübü almamdaki bütün gaye kendim istemedim ve Bolu'nun ileri gelenleri ilerleyen yıllarda kulübün borcunun artmaması için bugüne kadar bütçeyi iyi kullanan birisi olarak başkan olmamı istediler. Bende çok sevdiğim Boluspor kulübünü zor durumlara düşmemesi için devraldım. Bugüne kadar geldik ve hiç hak etmediğimiz bir şekilde istifaya davet edildik. 2 hafta önce eski başkanımızın yapmış olduğu bir açıklama sonrası birileri Boluspor'un kötü gitmesini bekliyor. Keza bazı basın mensubu arkadaşlarımız destek olacakları yerde bu takım yenilsin gibisinde bahane buldular. Ve emellerine de ulaştılar. Biz Boluspor yönetimi olarak gerekeni yaparız. Yönetim kurulunda bulunan hiç bir arkadaşımızın menfaati yok ve daha çok zamanını işini gücünü bırakarak hizmet etmeye çalışıyor.  Yarın akşam toplantıda son bir görüşme yapıp gerekeni yaparız. Ona göre çıkacak kişi varda çıkar bizde devrederiz. Bankalara 2.5 trilyon borcumuz var. Emin başkanımız la birlikte 3.5 trilyon. Bizlerde işimize gücümüze bakarız. Zorla burada durup çokta heveslisi değiliz. Gerekeni yapacağız her kez aday olabilir.

Bu İş Gönül İşi.

Basın mensuplarının istifa kararlarının net olup olmadığı yönündeki soru üzerine " Bizler bu işin çok heveslisi değiliz. Bu işi gönül işidir. Bizim için artık bu iş bitmiştir. "dedi.  

Teknik heyet şapkasını önüne koysun düşünsün.

Özcan Kızıltan ile ilgili gelen soruya da " Ben nasıl bu şekilde bir açıklama yapıyorsam teknik heyette şapkasının önüne koyup kendi düşünüp karar verecek." dedi. 

En büyük Yanlışım !

"Biz çok zengin bir kulüp değiliz. Çok zenginimizde yok. Sanayimiz belli. Bir takımın bütçe yapması için 8 Trilyon kaynak ayırması lazım ama 4 trilyon kaynağı var. Yani 4 Trilyon kadar bir kaynak yaratması lazım. Bizde bu açığı bize reklam veren esnafımızın sayesinde kapatıyoruz. Bu kulübün nasıl yönetildiğini çarkın nasıl döndüğünü ilerleyen süreçte göreceğiz. İşte geçen sene Emin başkanımız 3.8 Trilyon açık verdi. Bizde diyoruz ki biz bu işi zorla yapmıyoruz ve bıktık para dilenmekten. Bolu'nun eski başkanları var bakarlar bir aday çıkar. Bu güne kadar hep suskun kaldık insanlar yazdı çizdi. İnsanlarda bunun doğrultusunda patladı. Bundan sonra hayırlısı olsun. Biri bana istifa dediği zaman bizim bu saatten sonra durmamızın bir anlamı yok."

 Bu işe gaz verenler çıksın ortaya !

Bizler söylediğimiz gibi artık çok yorulduk. Bu işe gaz verenler artık çıkar ortaya ve bulurlar bir yol. Biz geçen sene Emin başkanımıza da destek olduk. Biz bu işi istemedik . Osman Gürsoy , Erdal Gören gibi bir çok arkadaşım yer almak istemedi. Ancak Biz Boluspor'u düşündük.

Boluspor'un yeri 2. Lig B Grubu

Ben aslında şunu da söyleyeyim. Boluspor'un yeri aslında 2.lig B grubu. Bolu'dan bu potansiyel yoktur. Bizim en büyük kabahatimiz insanlara çok büyük hedefler belirtmemiz. Nerden nereye geldik ve Boluspor Türkiye'nin en dürüst kulübüdür.  Federasyon'un seçimine da katılmıyoruz. Ben bazı eski kişileri ve bazı basın mensuplarını Allaha havale ediyorum. Gaz verenleri Allaha havale diyorum.

 

Bölüm 1


 

Bölüm 2


 

2595 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.091951131820679