Boluspor Yönetiminden Yılmaz'a Ziyaret

29 Haziran 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor yönetiminin her zaman yanında yer alacağını ve destekçisi olacağını belirterek “Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır. Bu konuda bizim üzerimize düşen varsa her zaman yanınızdayız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor yönetiminin her zaman yanında yer alacağını ve destekçisi olacağını belirterek “Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır.  Bu konuda bizim üzerimize düşen varsa her zaman yanınızdayız” dedi.

Boluspor’un 28 Mayıs’ta yapılan kongresinde görevi devralan Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Boluspor yönetim kurulu olarak ilk ziyareti Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yaptıklarını belirten Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, konuşmasına Atatürk Havaalanında meydana gelen hain saldırıyı kınayarak başladı.  Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da baş sağlığı dileyen Çakıcı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la birlikte geçmişte önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

ÇARIKÇI: STAT PROJESİNİN HAYATA GEÇMESİ GEREKİYOR

Bir ay önce göreve gelen yönetimin önceliğinin yeni stat projesi olduğunu belirten Çarıkçı, mevcut stadyumda maç oynanmasının UEFA kriterlerine takılabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 7 yıl Boluspor’da hem sportif anlamda, hem tesisleşme anlamında hem de yatırım anlamında çok güzel şeyler yaptık. Bir ay öncede tekrar Boluspor kulübü başkanı olduk. Sayın başkanımızla yarım kalan projelerimiz var. Önce stat projemiz var. Belki on yıldan beri konuştuğu uğraştığı bir proje. Bunun hayata geçmesi gerekiyor. Takımımız belki bu sene, belki seneye belki de üç sene sonra şampiyon olacak ama şampiyon olduğumuz zaman elimizde bir stat olmayacak. Belki şuanda UEFA kriterlerinde bu statta maç oynanmayacak. Federasyonumuz burada maç oynatmama hakkına sahip. Bunu çözmemiz gerekiyor. Sayın valimizden, vekillerimizden ve sayın başkanımızdan destek alacağız bu konuda. Stat projesi olsun, hem de yapacağımız antrenman sahaları ve diğer projelerde hep beraber çalışacağız. Başkanımız sağ olsun bugüne kadar bütün desteğini verdi, bazı ufak tefek işlerimiz var bunları birlikte aşacağız.”

YILMAZ: “BU YÖNETİM İNŞALLAH GÜNLÜK DEĞİL; KALICI PROGRAM YAPAR”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da konuşmasında ilk olarak Boluspor yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. “İlk defa bizim belediye başkanımız döneminde iki ekip olarak seçimlere gidildi ve başa baş bir kongre oldu” diyen Başkan Yılmaz, “İnşallah bu mücadele Boluspor’un da başarısına yansır” dedi.  Bolu halkının yeni yönetimden beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yılmaz, futbolcu transferleri ve antrenör değişikliklerinin olumsuz yönlerine değinerek, “Çok fazla transfer yapılarak takım biraz ekonomik sıkıntıya düşülebiliyor. Görebildiğimiz kadarıyla bu sene de en az 10’un üzerinde transfer edilecek. Yani takım sıfırdan kurulacak. Birde her sene birden fazla antrenör değişiyor. Bütün yönetimler iyi niyetle gerçekleştiriyor bunları ama maalesef olmuyor. Bu yönetim inşallah günlük değil; kalıcı, geleceğe dönük birkaç yıllık program yapar ve bu program doğrultusunda amaçlarını adım adım gerçekleştirir” şeklinde konuştu.

TÜM YÖNETİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Boluspor’da bugüne kadar görev alan tüm yönetimleri kutlayan Başkan Yılmaz, “Çünkü Boluspor bugüne kadarki yönetimlerinin tamamında ismini lekelememiş bir kulüptür. Tüm takımlar arasından eğer alacak/verecek konularının sağlıklı yürütüldüğü 3-4 takım varsa bunlardan biri de Boluspor’dur. Bu itibarı hiç geri düşürmedi diğer yönetimler. Sizlerde inşallah bu itibarı daha ilerilere taşırsınız” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

“Bizim belediye olarak amacımız; Boluspor yönetimlerinin yanında olmak, Boluspor kulübünün tüm projelerine destek vermektir” diyen Yılmaz, son olarak şunları söyledi:

“Önümüzdeki süreç içerisinde de bu desteklerimiz aynen devam edecektir. Eğer birlikte proje üretebilir ve Boluspor’a kalıcı gelir kapıları açabilirsek ne mutlu bize.  Ancak yönetimler bir an önce günü kurtarmak istiyor. Niye? Biran önce iyi takım oluşturacak, netice alacak… Bizim amacımız ise kalıcı bir geliri olsun. Bizim bu düşüncemiz ile Boluspor yönetimlerinin düşüncesi aynı noktada birleşmiyor. Boluspor yönetimi biran önce şampiyon olmak istiyor. İnsanız, çevreden, taraftardan etkileniyoruz. Bana göre etkilenelim ama daha sağlıklı yapılar oluşturursak başarı kalıcı olur. Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır.  Bu konuda bizim üzerimize düşen varsa her zaman yanınızdayız.”

YÖNETİM BELEDİYE PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, daha sonra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a üzerinde kulüp arması bulunan plaket ve Boluspor atkısı armağan etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da bir sunum gerçekleştirerek devam eden ve yapılacak projeler hakkında Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ile yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Boluspor Yönetiminden Yılmaz'a Ziyaret
Boluspor Yönetiminden Yılmaz'a Ziyaret
Boluspor Yönetiminden Yılmaz'a Ziyaret

1807 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.25278997421265