Boluspor Yönetiminin ÇARIKÇI Fobisi !

22 Eylül 2015

Boluspor’dan ayrılan teknik direktör Özcan Bizati Bolu Gazetesi’ne konuştu. Bizati özellikle İsmail Okur yüzünden takımda disiplin sağlayamadığını, almayın dediği halde 7 tane fazla futbolcu alındığını ve daha birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Alınan başarısız sonuçlarının faturasını Teknik Direktör Özcan Bizati’ye çıkaran yönetim 5 inci hafta da Bizati ile yollarını ayırdı.

Bolu Gazetesi’ne içini döken Özcan Bizati yönetime hakkını helal ettiğini söyleyerek,  “İnşallah 90 artı 4’lerde Allah’ın adaleti tecelli etmez” dedi.

Bizati, “Ben kulübe gelirken bana 2 yıl boyunca düşsek te çıksak ta beraberiz. 2 yıl boyunca kenetleneceğiz ve başarılı olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız dediler. Bende bu samimi düşünce ve teklif karşısında Boluspor gibi köklü bir kulübe seve seve geldim” dedi.

FAZLADAN OYUNCU ALDILAR

Fazla ve yanlış transfer yapıldığını söyleyen Bizati, “Transfer sezonunda bir sürü oyuncu alındı. Ben yönetime fazla oyuncu almayın dedim. Olsun hocam elimizde bulunsun dediler. 7 tane fazla futbolcu aldılar. 30’dan fazla oyuncu ile antrenmana çıkıyoruz. Böyle bir şey olmaz dedim ama dinletemedim” şeklinde konuştu.

BAZI YÖNECİLER VAR Kİ

Bizati bazı yöneticiler yüzünden futbolcular üzerinde disiplin sağlayamadığını söyleyerek, “Bazı yöneticiler futbolcularla gereğinden fazla yüz göz oluyor. Bu sebeple takımda disiplini sağlayamadım. Oyuncular üzerinde otoritemi koyamadım. Bir futbolcuya ben bir yaptırım uyguluyorum. Futbolcu İsmail Okur'a mesaj atıyor beraber yemeğe gidip arkamdan konuşuyorlar. Transferleri yapan İsmail Okur aldığı futbolculara sizi hoca istemedi ama ben yine de seni alıyorum demiş. Bu olacak iş değil ” dedi.

HAKKIMI HELAL EDİYORUM

Kulüpten ayrılmasıyla ilgili de konuşan Bizati, “Evet bazı tehdit vari konuşmalar oldu. Ama ben kulübe çağırmamı gerektirecek ortam olmasına karşın polis çağırmadım. Sanırım sağduyulu birisi polislere haber vermiş. Bu konuyla ilgili bilgim yok. Biz teknik adamız Boluspor’a hakkımı helal ediyorum. Ama Allah’ın tecellisi 90 artı 4’ler de inşallah tecelli etmez. Ben Boluspor’a gelirken de giderken de hiç parayla işim olmadı. Çok komik rakamlara da imza attım” şeklinde konuştu.

ÇARIKÇI’YLA MUHARREM HOCAYLA GÖRÜŞTÜM DİYE KIZDILAR

Ben ikili diyaloglara önem veren, dostluk arkadaşlık duygularını önemseyen bir adamım. Necip Çarıkçı başkanı uzun yıllardır tanırım. Spor camiası içinde de ağırlığı olan bir başkan. Belediye de ben kendisi ziyaret ettim. Bu adam bizim iyiliğimizi istemiyor onu niye ziyarete gittin diye bir sürü laf ettiler. Muharrem Demirel hocamız çok iyi arkadaşımdır. Bir gün caddede onunla dolaştım. Niye bununla dolaşıyorsun diye laf ettiler. Bunlara anlam vermek çok zor” dedi.

Özcan Bizati Samsun maçına gitmesinin hata olduğunu, Samsun maçından önce ayrılması gerektiğini fakat yönetimin kendisine ‘düşsek te çıksak ta beraberiz” sözüne güvendiği için ayrılmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak : Bolu Gazetesi

3035 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22659182548523