BOLUSPOR YURTDIŞINDA OYUNCU ARIYOR

7 Haziran 2013

"NİJERYA VE ALMANYA'DA 4 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"  PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Nijerya ve Almanya'da 4 oyuncu...

"NİJERYA VE ALMANYA'DA 4 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR" 

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Nijerya ve Almanya'da 4 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Bu oyuncularla prensipte anlaşmamız halinde Bolu'ya gelecek" dedi.

 

Transfer komitesinin iç ve dış transfer konusunda çalışmalara başladığını anlatan İnceayan, teknik direktör Ali Beykoz'un oyuncu izlemek için Danimarka'ya gittiğini, orada daha önceden takip edilen Türk asıllı bir oyuncu ile prensipte anlaşıp Bolu'ya getireceğini söyledi.

 

İç transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan İnceayan, "Bazı oyuncularımızın sözleşmeleri bitmiş durumda. Sözleşmesi devam eden oyuncularımızda var. Bunlarla masaya oturacağız ve görüşeceğiz. Bunlar içerisinde kalacak ve gidecek oyuncular var. Bu görüşmelerin ardından takımın iskeleti belli olacak. Geçen yıl ki kemik kadroyu kullanmak istiyoruz. Bu sene oyuncuların daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Elimizde bulunan oyuncu kadrosuna baktığımız zaman birçok takımın aradığı isimler. Biz bunları bu sezonda kullanmak ve en iyi şekilde verim almak istiyoruz" diye konuştu.

 

"Hangi mevkilere oyuncu alınması gerekiyorsa bu yönde çalışmalarımız olacak" diyen İnceayan, "İlk etapta takıma 4 yeni transfer almayı düşünüyoruz. Bunun için yurt içinden ve yurt dışından takım ettiğimiz oyuncular bulunmakta. Nijerya ve Almanya'dan 4 oyuncu ile görüşmemiz devam ediyor. Bu oyuncularla prensipte anlaşmamız halinde Bolu'ya gelecek" şeklinde konuştu.

 

İnceayan, Boluspor bünyesinde bulunan yabancı oyuncuların takıma yeterince faydalı olmadığını kaydederek, "Bu oyuncuları geçtiğimiz sezon içerisinde izledik ve istenilen oyunu oynamadığını gördük. Bu konuda transfer komitesi ve teknik heyet bir rapor vermedi. Verilen rapora göre gerekli çalışma yapılacak" ifadesini kullandı.


BOLUSPOR YURTDIŞINDA OYUNCU ARIYOR

2352 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.38945913314819