Boluspor'da Kaya Dönemi

1 Mart 2012

*Başkan Necip Çarıkçı yeni teknik direktör Bahri Kaya ile atılan imza öncesi basın mensuplarına transfer sürecini anlatarak Bahri kaya ile...

*Başkan Necip Çarıkçı yeni teknik direktör Bahri Kaya ile atılan imza öncesi basın mensuplarına transfer sürecini anlatarak Bahri kaya ile 30 Mayıs'a kadar anlaştıklarını belirtti.

Çarıkçı konuşmasında " Bugün bu sezonun 3'üncü hocası ile anlaşmaya vardık. Bu sezon teknik direktörlük konusunda çok başarılı olduğumuz söylenemez. Geride kalan 11 maç için Bahri hocamı ile 30 Mayıs'a kadar bir anlaşma sağladık. Bahri hocamız bu ligi iyi bilen ve tecrübeli bir teknik adam olurken aynı zamanda iyi bir insan. Boluspor olarak hala 1-2 şansımız devam ediyor. Artık yeni hocamız ile kalan maçları iyi değerlendirmek istiyoruz. Bzide yönetim olarak , basın olarak ve taraftar olarak hocamızın yanında yer alırsak hedefe ulaşacağımızdan şüphem yok. İnşallah hocamız bize şans getiri" dedi.

Bahri Kaya " Çalıştırmak istediğimi bir kulüptü"

Boluspor'un yeni teknik direktörü Bahri Kaya ise imza töreni öncesi  kısa bir değerlendirme yaparken " Giresunspor'dan yeni ayrılmış bir teknik adam olarak aslında bu sezon için herhangi bir kulübü çalıştırmayı düşünmüyordum. Ancak Boluspor her zaman çalıştırmak istediğimi bir kulüp.  Boluspor'u her platformda takip ederim ve yakından da tanıyorum. Son 1.5 yıl küme düşme potasından kurtulmak için mücadele eden bir takımda görev alırken ama bundan önceki süreçlerde hep hedefi olan kulüpler ile çalıştım. Boluspor'un bu sezonki beklentisini biliyorum ve bende sayın başkanımın da dediği gibi 30 Mayıs'a kadar Boluspor ile anlaştım. Önümüzdeki 11 maçta Boluspor'u  hedefe taşımak için çalışacağız. Kısa sürede bende isteneni ve beklentilerin farkındayım. Ama bilgi ve birikimlerimin sayesinde yönetim olsun , futbolcu kardeşlerimiz , basınımız ve taraftarımızın sayesinde bu süreci en iyi şekilde geçeceğimizden şüphem yok.  Bu sezon ben 3'üncü hocayım. Bu sorumluluk bilincinde çalışacağım. Toplam 4 kişilik bir ekip olacağız. Bugün saat 14:00'de ilk idmanımı yapacağım ve oyuncu kardeşlerimle süreci değerlendireceğim. İnşallah her iki taraf için hayırlı olur" dedi.

Kaya " Emre ile benim aramda"

Boluspor'un yeni teknik patronu eski takımı Giresunspor'un başında iken Boluspor'lu futbolcu Emre Toraman ile arasında geçen diyalogun sorulması üzerine " Emre ile benim aramdaki bir süreç artık" yorumunu yaptı. Kaya açıklamasında " Giresunspor maçının son bölümleri ve Boluspor artık maçı kazanmış. Artık maç bitti derken oyumcumun bize içerde vermiş olduğu bilgilere istinaden bende basın toplantısında Emre'yi eleştirmiştim. Ancak olayın aslında öyle olmadığını ilerleyen süreçte anladık. Boluspor kulübü de zaten o dönem bu konu ile ilgili basın açıklaması yapmıştı. Bu süreç artık benim ve Emre'nin arasında. ben Emre'nin saha içi ve saha dışı nasıl birisi olduğunu iyi biliyorum. Oyuncumla aramızda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bizler profesyonel kişileriz. "yorumunda bulundu.  

 

2660 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062747955322266