Boluspor'dan Sert Açıklama

9 Nisan 2012

Boluspor yönetim kurulu geç saatlerde yaptığı açıklama ile Hüseyin Sabancı ve destekçilerine adeta ateş püskürdü.   Takımımızın 08.04.2012 tarihinde Konyaspor ile oynadığı...

Boluspor yönetim kurulu geç saatlerde yaptığı açıklama ile Hüseyin Sabancı ve destekçilerine adeta ateş püskürdü.

 

Takımımızın 08.04.2012 tarihinde Konyaspor ile oynadığı karşılaşmasını yöneten Sayın Hüseyin Sabancı, maalesef Türk futboluna kara bir gün yaşatmıştır. Sayın Sabancı, bilhassa ikinci devrenin son bölümlerinde çaldığı kasıtlı ve yanlış düdükleri ile Bolu sporlu futbolcuların alın teri ve emeklerini hiçe saymıştır.

Takımımızın maçı galip götürdüğü dakikalarda takdir haklarını hep rakibimizden yana kullanmış ve alakasız pozisyonlarda aleyhimize verdiği faullerle ve maçın kırılma anlarında ofsaytla alakası olmayan pozisyonlarımızı ofsayt gerekçesi ile keserek futbolcularımızın motivasyonlarını bozmuştur. Bizim lehimize olacak pozisyonlarda cimri davranan Sayın Sabancı Konya spor a ise oldukça cömert davranarak maçı çığırından çıkartmıştır.

Böylesine zorlu bir karşılaşmada faulle uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda aleyhimize verilen bir faul, hem gol yememize hem de futbolcumuz Ferhat Kiraz'ın oyundan atılmasına neden olmuştur. Kısacası maçın hakemi Sayın Sabancı yanlı kararları ile maçın gidişatında etkili bir rol oynamış ve oyunun kaderinin belirleyicisi olmuştur.

Bütün bu tahriklere rağmen maç içinde Bolu spor taraftarları, olgun bir taraftarlık örneği sergilemişler, sağduyulu yaklaşımları ile büyük olayların oluşmasına sebebiyet vermemişlerdir.

Ancak, ilk iki ve ilk altının belirleneceği bu son haftalarda, başta hakemlerimiz olmak üzere futbolun içindeki tüm unsurların özeleştiri mantığı içerisinde adım atmaları en büyük beklentimizdir.

Bir maç oynanmış ve bitmiştir. Bu saatten sonra doğruları aramak, doğru düşünceler içersinde olmak Türk Futboluna katkı sağlayacaktır. Onun için Türk Futbolunu daha iyi yerlere getirmek ve güzelliklere güzellik katmak için gelen yeni federasyonumuzun, bu beklentilerine uygun davranışlar sergilemek hepimizin boynunun borcudur.

Ekmeğini futbol oynayarak kazanan futbolcuların emeklerinin, zamanlarını ve paralarını harcayan yöneticilerin bir sezonluk başarılarının yada başarısızlıklarının camia tarafından değerlendirileceği düşünülerek, futbolun içersinde olan her birimin işlerini adalet doğrultusunda yapmaları gerekmektedir. Aksi halde bunların bedellerini oyuncuların, yöneticilerin ve spor camiasının gözyaşları ile ödetmenin haksızlık olduğu inancını taşımaktayız.

Saygılarımızla…

Boluspor Yönetim Kurulu

1682 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059750080108643