Boluspor'a Belediye Çalışması 0-1

29 Temmuz 2011

Boluspor geçmiş olduğumuz sene açılış maçında oynadığı gece maçı sonrası ikinci defa taraftarının karşısına gece maçı ile çıkarken bu karşılaşmaya...

Boluspor geçmiş olduğumuz sene açılış maçında oynadığı gece maçı sonrası ikinci defa taraftarının karşısına gece maçı ile çıkarken bu karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgisi vardı.



Bolu Atatürk Stadyumunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden kırmızı beyazlılar 2011-2012 sezonunun ilk gece maçında rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen 1-0 mağlup oldu.

 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ekibimiz Boluspor, bir yandan da hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. 2011-2012 sezonun ilk gece maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden ekibimiz Boluspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Boluspor, kalede Burak, defansta Erkam, Doğan, Cemil, Sercan,  orta sahada Sefa, Fatih, Landry, ileride Yaser, Serkan, Emrah Kol ilk on biriyle çıkarken rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise kalede Oğuzhan, defansta Rıdvan, Kamil Zayette, Mahmut, Ekrem, orta sahada Zeki, Cihan, Samuel forvette Taner, Doka, İbrahim ilk on biriyle çıktı.

 

Müsabakaya her iki takımda kontrollü başlarken, ilk yarı her iki takımda golden daha çok mücadele etmeyi tercih etti. Boluspor'un her geçen gün kondisyonun arttığı gözlenirken mücadeleci bir yapı içersinde olduğu gözlerden kaçmadı. Orta sahada gidip gelen ilk yarıda her iki takımda gol yollarında etkili olmazken Boluspor birkaç pozisyonda mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Her iki takımda girdiği pozisyonlarda etkili olamayınca ilk yarı başladığı gibi bitti.

 

İkinci yarıda her iki takım teknik direktörü de bir çok oyuncu değişliğine giderken, karşılaşmanın 68.dakikasında defansımızın büyük hatasını affetmeyen Gökhan Süzen attığı golle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra orta sahaya hamle yapan Teknik Direktör Cihat Arslan, en genç oyuncumuz olan Emre Kılınç'ı oyuna aldı. Emre Kılınç'ın girmesiyle oyuna biraz hareketlilik gelse de son vuruşlarda etkili olmayan kırmızı-beyazlı ekibimiz sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Forvet hattında fazla etkili olamayan ekibimiz Boluspor, bu bölgede eksikliğin olduğunun sinyallerini verdi.

Ekibimiz Boluspor, bu akşam oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından 4 günlük izine çıktı. Kırmızı-beyazlılar 2 Ağustos'ta tesislerde toplanarak, Gölköy'de yapacağı kros çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürecek.

 

2171 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064651012420654