Boluspor'a Destek Çığ Gibi Büyüyor

14 Şubat 2024

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Trendyol 1.ligde ikinci devresinde oynadığı 5 maçta topladığı 11 puanla play-off’a göz kırpan Boluspor’da başkan...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Trendyol 1.ligde ikinci devresinde oynadığı 5 maçta topladığı 11 puanla play-off’a göz kırpan Boluspor’da başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerinin geliştirdiği projeye destekler sürüyor. Tuncaylar Madencilik Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Tunçay, şirket olarak Boluspor’a 1 yıl boyunca 1 personel sözü verdi.

Bünyesinde 80 personeli bulunan Boluspor’da giderlerin bir kısmı çalışan maaşları olarak biliniyor. Kırmızı beyazlı takım, Profesyonel A takım olmasa bile 80 kişinin maaşını ödemekle yükümlü konumda bulunuyor. Kırmızı beyazlılar geliştirdikleri projeyle ilimizde bulunan büyük firmaların desteğini alarak her ay bir personelinin giderlerinin karşılanması konusunda firmalarından destek istiyor.

Bu doğrultuda geçen hafta ilk olarak Okan Tur A.Ş. firmasının 1 personel gideriyle destek olduğu kırmızı beyazlılarda bir destekte Tuncaylar Madencilik’ten geldi. Tuncaylar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Tunçay, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu üyelerini kulüpte ziyaret etti. 

“Boluspor’da 1 tane personelimizin maaşını karşılayacak”

Konuyla alakalı Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak yaptığı açıklamada; “Boluspor’da geçen hafta bir kampanya başlatmıştık. Bu kampanyaya benim yakın arkadaşım olan Tuncaylar Madencilikte katılmak Fadıl arkadaşımız yanımızda. Fadıl arkadaşımızda Tuncaylar Madencilikte, 1 yıl boyunca Boluspor’da 1 tane personelimizin maaşını karşılayacak. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar” dedi.

“Boluspor’a değer veren herkesi bu kampanyaya dahil olmaya davet ediyorum”

Tuncaylar Madencilik Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Tunçay’da, şirket olarak Boluspor’a 1 personel giderinin 1 yıl boyunca karşılanacağının sözünü vererek; “Bizlerde başkanımızın bu kadar uğraşılı, özverili Boluspor’a verdiği emeklerinin yanında bir nebze olabilmek adına kendilerinin de bahsettiği gibi 1 yıllık, 1 personeli istihdam etmeyi söz verdik. Tüm Bolu’da iş yapan Bolu’dan para kazanan özellikle Bolu’ya, Boluspor’a değer veren herkesi bu kampanyaya dahil olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

1285 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069586992263794