Boluspor’a dev destek Orhan Uçar, Abdullah Kiğılı’yla buluştu

5 Ağustos 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor’da yapılan olağanüstü kongrenin ardından tekrar Başkan olan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri kulübe destek çalışmalarını...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor’da yapılan olağanüstü kongrenin ardından tekrar Başkan olan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri kulübe destek çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı beyazlılarda yeni yönetimde yer alan Başkan Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk, Projeler ve Yatırımlar Sorumlusu görevlerinde bulunan Orhan Uçar, Türkiye’nin önce gelen firmalarından Kiğılı Holding Onursal Başkanı, Abdullah Kiğılı’yı ofisinde ziyaret etti. Uçar, Kiğılı’ya Boluspor atkısı hediye etti. Kiğılı, Boluspor için övgü dolu sözlerle bahsederek destek sözü verdi.

Kırmızı beyazlılarda yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından Sayın Abdullah Kiğılı’ya kulübümüze göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

KİĞILI MARKASINI TANIYALIM

KİĞILI

Kiğılı markaSI, 85 yaşında bir markanın tecrübesi ve kapsayıcılığını genç ve dinamik bir bakış açısıyla harmanlayıp, klasik giyimden spor giyime kadar geniş bir yelpazede yenilikçi koleksiyonlar sunuyor.

Dünya standartlarındaki ürünlerle, her yaş ve bedendeki erkeğe hitap ediyor, onları Kiğılı kalitesi ve konforuyla buluşturuyor. Erkek giyimdeki uzmanlığıyla global ölçekte büyümeyi sürdürüyor, kalite ve modayı dünya genelinde benzersiz bir deneyimle tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor.

ABDULLAH KİĞILI

Erkek giyim modasının öncü lüks markalarından Abdullah Kiğılı Exclusive Cut ile 2006 yılından beri seçkin ve seçici moda anlayışına sahip erkeklere ayrıcalıklı ürün ve hizmet sunuyor.

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, eşsiz kalitedeki iplik ve kumaşların ince işçilik ile üretildiği koleksiyonları, zamansız ve yenilikçi tasarımları ile rafine giyim tarzını en üst seviyeye taşıyor.

Koleksiyonda, güçlü siluetin mimarı pamuk ve ütü gerektirmeyen gömlekler, has yünlü kumaşı ile içi ısıtan trikolar, ustalıkla hazırlanmış pantolonlar, kaşmir, yün ve doğal materyallerden hazırlanmış blazer ve klasik ceketler, tasarım detaylarıyla bütünleşen aksesuarlar yer alıyor.

KİĞILI PROJECT

Genç jenerasyona hitap eden Kiğılı Project markamız ile modanın nabzını tutuyor.

Kısa zamanda hem ulusal hem de uluslararası alanda yeni trendleri takip eden ve kişisel tarzını ortaya koyan gençlerin vazgeçilmezi olan Kiğılı Project, tasarımlarındaki zıtlıkların etkileyici uyumu ve canlandırıcı enerjisi ile genç Kiğılı erkeğini yeniden tanımlıyor.

KİĞILI HOME

Erkek giyimdeki bilgi ve deneyimi, 2022 yılında Kiğılı Home ile ev tekstiline taşıdı. Global trendleri minimal ve özgün çizgilerle birleştirerek, ev tekstiline yeni bir soluk getirdi.

Geniş ürün yelpazesiyle evine değer veren herkese hitap ediyor, evini yenileyenlere, evleneceklere, "evlerine yakışan" seçenekler sunuyor.

Ev tekstilinde kalite ve çeşitliliği bir araya getiren Kiğılı Home koleksiyonlar, pratiklik ve estetik arasında mükemmel bir denge yakalıyor.

757 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.033391952514648