BOLUSPOR’A EN ANLAMLI DESTEK

5 Ağustos 2016

2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Boluspor, diğer yandan da takıma sponsor olacak firmalarla ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.

Kırmızı beyazlı yöneticilerin son durağı Bolu'ya, eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok alanda 140 eser kazandıran hayırsever işadamı merhum İzzet Baysal'ın yeğeni, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal oldu. Çarıkcı ve ekibi, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’dan destek sözü aldı.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’ya yeni sezonda başarılar dileyerek destek olacağının sözünü verdi. İlimize sayısız eserler kazandıran merhum İzzet Baysal’ın izinden giden yeğeni Ahmet Baysal, Bolusporlu yöneticileri ağırladı.

2015 yılında İzzet Baysal Sorumluluk ödülü sahibi İş adamı Orhan Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarete, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, kırmızı beyazlı yöneticilerden Adil Semercioğlu, Hasan Tekin ve Hüseyin Kayalıoğlu katıldı.

“İNŞALLAH SÜPER LİGDE İLK MAÇI BİRLİKTE SEYREDERİZ”

Sohbet havasında geçen ziyarette, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Başkan Necip Çarıkcı’dan banka hesap numarasını alarak mutlu olunacak bir rakamın hesaba yatırılacağını söyledi. Baysal ayrıca; “ İzzet amcam olsaydı, hiç para vermezdi. Ben yinede Boluspor’u çok seviyorum. Bundan öncede gerekli desteği sağladım. Hoşuma gidiyor. Necip Bey’le de inşallah Süper Ligde ilk maçı birlikte seyrederiz. Bu sene Allah nasip ederse şampiyon oluruz. Buraya kadar geldiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Biz Boluspor’u çok seviyoruz. Her zaman iyi yerlerde görmek isteriz” şeklinde konuştu.

“KALBİM, BOLUSPOR’DAN YANA”

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Boluspor’a büyük-küçük esnafın az çok demeden destek olması gerektiğine vurgu yaparak; “İlimizdeki küçük-büyük esnafın Boluspor’a destek olması lazım. Bolumuzun spor kenti olması konusunda Boluspor’un büyük katkısı olacaktır. Şu ana kadar güzel bir paranın toplandığını öğrendim. İnşallah toplanan paralar ve verilen desteklerle Boluspor çok iyi yerlere gelir. Kalbim, Boluspor’dan yana. İlimizin takımına her zaman sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin sonunda Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solma Baysal’a 14 numaralı Boluspor forması hediye etti. Baysal çiftinin isimleri de formalara işlendi. 

3011 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071362018585205