Boluspor’a Siyasi Destek

21 Ağustos 2012

Boluspor Ramazan Bayramının 3. gününde bayramlaşırken Bolu millet vekilleri’de tam kadro bayramlaşmada yer aldı.   Boluspor yönetimi , futbolcu ,teknik kadro , basını , taraftarı...

Boluspor Ramazan Bayramının 3. gününde bayramlaşırken Bolu millet vekilleri’de tam kadro bayramlaşmada yer aldı.

 

Boluspor yönetimi , futbolcu ,teknik kadro , basını , taraftarı , kulüp çalışanının katıldığı ve yoğun katılımın sağlandığı bayramlaşmada Bolu ili millet vekilleri de tam kadro yer aldı. Her üç vekilinde yaptığı konuşmada ortak fikir bu sene çok farklı olacağı ve siyasi desteğin yanlarında olacağı vurgulandı. Konuşmalardan en ilgi çekeni ise CHP Bolu Millet vekili Tanju Özcan’ın yaptığı konuşmada “ Bu güne kadar lobi olaylarında pek etkili bir siyaset sergileyemedi. Şahsım ve arkadaşlarım adına söyleyebilirim ki bu sezon daima Boluspor yanında olacağız ve Boluspor’un hakkını masada yedirmeyeceğiz” sözleri oldu. 

 

ABAT “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” 

Bayramlaşmada konuşma yapan Boluspor kulüp Başkanı Abdullah Abat “Sabrın, kardeşliğin, dayanışmanın en yoğun yaşandığı bir ramazan ayından sonra böyle güzel bir günde bayram yapmaya hak ederek burada toplandık. Umutla başladığımız bu yeni sezonda biz yönetim olarak, tamamen iyi duygularla ve umutlarla başladık bu işe. Futbolcu kardeşlerimle hemen,  hemen hepsiyle görüşmüşlüğüm oldu. Her birinin gözünde de ben bu yıl daha farklı bir sezon olacağını, gerçekten Boluspor formasının hakkını verecek ve oyuncu kardeşlerimin hepsinin elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyorum. Biz yeni sezona iyi niyetlerle başladık. Sonu da inşallah iyi olursa esas bayramımız o zaman olacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Arkadaşlarımızın hepsinde de bu samimiyeti görüyorum. Bizim içerimizde asla ve asla bireysel hırslar olamayacaktır. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Biz buralar çok sıkıntılı dönemlerden geçerek geldik. İnşallah sonu da çok mutlu olur. İnşallah lig sonunda hep beraber çok büyük bir bayram hak ederiz ve bunu hep beraber yaşarız. Gerek teknik heyet, gerekse futbolcu kardeşlerime güvencem sonsuzdur. Futbol takımımızın Cumartesi günü sezonu açıyor, bunun yanında basketbol takımımızda çok iyi yerlere gelecek. İnşallah bu sezon hem futbol hemde basketbol dalımızda iyi başarılara imzamızı atarız” dedi. 


ERCOŞKUN “MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ” 

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise “Boluspor’un değerli futbolcuları ve basketbolcuları, böylesine güzel bir günde Ramazan Bayramında sizlerle birlikte olmaktan gerçekten mutluluk duyuyoruz. Öncelikle Serhat Güller hocamıza tekrardan hayırlı olsun diliyorum. Daha öncede yakından bildiğimiz, tanıdığımız ve çok beğendiğimiz hocamız, inşallah bu dönemde Boluspor’da başarılı olacaktır. Buna cani gönülden inanıyoruz. Aynı şekilde yeni transferlerimizde, futbolcularımıza ve basketbolcu kardeşlerimize de tekrar başarılar diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan, mutluluk içinde zevkli bir sezonu hep birlikte geçiririz. Her zaman söylüyorum, sporda başarılı olmakta var, yenmekte var yenilmekte var. Ama önemli olan iyi bir şekilde mücadele etmek. Bütün Bolu halkı olarak bu sezon hak ettiğimiz ve arzuladığımız o mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her pilot formda sizlerle birlikte olduğumuz bir kez daha belirtmek istiyorum. İyi ahlak, iyi spor işte Boluspor diyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi. 


KÜPÇÜ “HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ” 

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise “2012-2013 sezonun Boluspor açısından ve futbolcu kardeşleriz açısında iyi geçmesini temenni ediyorum. Bolu milletvekili olarak Mecliste bende 14 numaralı formayla futbol oynuyorum. Tabiri ahizse yeşil sahaların çocuğuyuz. Ön çapraz bağlardan ameliyat olan bir kardeşiniz olarak, az çok sizin hayat felsefenizle ilgili olarak bazı şeylerinizi biliyorum. Bizler milletvekilleri olarak sizlerin arkanızdayız ve destekçininiz. Hepinize hayırlı sezonlar diliyorum” dedi.

 

ÖZCAN “BOLUSPOR’UN YERİ SÜPER LİG OLMALIDIR” 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise “Öncelikle Ramazan bayramınızı tebrik ederim. Artık Boluspor’un yeri Süper Lig olmalıdır. Senelerdir Boluspor son haftalarda Play-off şansını kaybediyor yada direkten dönüyor. Bu sezon iyi bir takım kuruldu. Sizlere güveniyorum. İnşallah Bolu’nun ve bizlerin arzu ettiği Süper Lige bu sezon çıkarız. Yeni sezonda futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize ve yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.


 

 

 

  

 

1664 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14647817611694