Boluspor’da 2 imza

18 Haziran 2018

Boluspor, geçtiğimiz sezon Manisaspor forması giyen Billal Sebaihi ile 2 yıllık, Rot-Weiss Erfurt forması giyen Berkay Dabanlı ile 1 yıllık...

Boluspor, geçtiğimiz sezon Manisaspor forması giyen Billal Sebaihi ile 2 yıllık, Rot-Weiss Erfurt forması giyen Berkay Dabanlı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

“Billal Sebaihi’den yeni sezonda golleri bekliyoruz”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı imza töreninde oyuncular hakkında bilgiler vererek; bugünde 4.transferimiz Berkay Tolga Dabanlı. Daha önce bu kardeşimiz Trükiy’de süper ligde Eskişehirspor ve Kayserispor’da top koşturmuş, gurbetçi bir arkadaşımız. Kendisisiyle 1 yıllık mukavele yapacağız, stoper mevkisinde oynuyor. Almanya’da Nürnberg’te top oynamış, 28 yaşında bir kardeşimiz. Türkiye’ye ilk geldiği zaman gurbetçi oyuncular biraz sıkıntı oluyor. Türkiye’de bazen kültür farkı oluyor. Kulüpler gurbetçi oyunculara biraz sıkıntı yaşatıyor. Biz iyi bir kulübüz. Herkes Boluspor’u seviyor. Bunun için itibarımız ön planda. Bugüne kadarda para kaybedebiliriz ama itibarımız kaybetmek istemiyoruz. Transferde Boluspor’da iyi gidiyor. Herkes Boluspor’a gelmeden önce UEFA’ya, FIFA’ya takım arkadaşlarına soruyor. Berkay’da sormuştur. Oda Ertuğrul Sağlam’a sormuştur. Bende Berkay’ı Ertuğrul Sağlam’a sordum. Bizim için uygun oyuncudur. İnşallah Berkay bizimle olacak. İnşallah 1 sene olmaz, süper ligde de olabilir. Bolusporumuza hayırlı olsun. İkinci transferimiz ise, Manisaspor’da top koşturan Billal Sebaihi. Bu futbolcu kardeşimiz geçen sene izlediğimiz, beğendiğimiz en başta Sait hocanın eski öğrencisi. Billal Sebaihi transferi olsun, diğer transferler olsun Sait hocamızla beraber almış olduğumuz ortak karar doğrultusunda yaptık. Billal Sebaihi ile de 2 yıllık bir sözleşme yaptık. Billal Sebaihi geçtiğimiz yıllarda Fransa’da oynamış geleceği parlak oyuncu. İnşallah Billal Sebaihi’de Boluspor’un gücüne güç katacaktır. Bu transferde en başta Sait hocamızın desteğini gördük. Menajeri Soner Sali arkadaşımızda bu transferde destek oldu. Billal Sebaihi’den yeni sezonda golleri bekliyoruz.”

“Süper Lige çıkmamak için hiçbir nedenimiz yok”

İmza töreninde konuşan Billal Sebaihi “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefi olan bir takıma geldim. Başkanımıza, hocamıza bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. İnşallah bu güvencenin karşılığını vererek hedefimiz olan Süper Lige çıkmaya çalışacağız. Burada bütün şartlar var. Süper Lige çıkmamak için hiçbir nedenimiz yok.” dedi.

“Sonu umarım Süper Lig olur”

Berkay Dabanlı ise “Öncelikle Başkanımıza ve Ertuğrul Sağlam hocamıza teşekkür ederim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yolu beraber gideriz. Sonu umarım Süper Lig olur. Bende bunun için her şeyi yapacağım. İnşallah sezon sonunda hep birlikte mutlu bir tatile gideriz.” Şeklinde konuştu.

Billal Sebaihi kimdir?

31 Mayıs 1992 Lyon doğumlu olan Billal Sebaihi, orta saha’da görev yapmaktadır. Futbola Saint-Étienne B takımında başlayan Sebaihi, CS Constantine, USM El Harrach, Beira-Mar, Estoril, Tondela ve Manisaspor takımlarında forma giymiştir. Manisaspor forması ile geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan Sebaihi, 5 gol kaydetmiştir.

Berkay Dabanlı kimdir?

27 Haziran 1990, Frankfurt doğumlu olan Berkay Dabanlı, stoper oynamaktadır. Futbola Almanya’da başlayan Dabanlı, Leverkusen II, FSV Frankfurt II, Kayserispor, Eskişehirspor, Nürnberg, Rot-Weiss Erfurt, Chemnitzer takımlarında forma giymiştir. Kayserispor ve Eskişehirspor formaları ile Süper Lig’de 33 maça çıkan Dabanlı, TFF 1. Lig ve Türkiye Kupasında 12 maça çıkara, 2 gol kaydetmiştir.

Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza
Boluspor’da 2 imza

2702 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061982870101929