Boluspor’da Bayramlaşma

27 Ekim 2012

Boluspor kulübü kurban bayramının 3. Günü geleneksel bayramlaşmasını yoğun bir katılımla Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde gerçekleştirdi. Her bayram olduğu gibi geleneksel hale gelen...

Boluspor kulübü kurban bayramının 3. Günü geleneksel bayramlaşmasını yoğun bir katılımla Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde gerçekleştirdi.

Her bayram olduğu gibi geleneksel hale gelen bayramlaşma bu bayramda da yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Boluspor kulübünde gerçekleşen bayramlaşmaya Boluspor yönetim kurulu , Boluspor Futbol A Takımı , alt yapı oyuncuları , Boluspor Basketbol A Takımı oyuncuları , Boluspor teknik heyeti eski kulüp başkanlarından Emin Semercioğlu , Ayhan Tüzün , Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ,Taraftar Dernekleri , Taraftar Grupları , basın mensupları ve bir çok taraftarımız katıldı. Bayramlaşma töreninde bazı futbolcular eski başkanlardan Emin Semercioğlu’nun elini öpmesi dikkatlerden kaçmadı. Bayramlaşma sonrası basın mensuplarına değerlendirme yapan  bir çok isim birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Abat ; “Bizler doğru bildiğimiz yoldan gitmeye devam edeceğiz.”

Başkanımızın belirtiği gibi şu tablo gerçekten her şeyi açıklıyor. Boluspor Bolu için gerçekten çok büyük bir değer . İnsanları toparlama açısından birleştirme açısından bayramın en  önemli dayanışma kaynaşma ortamını burada görebiliyoruz. Onun için Boluspor gerek ekonomik gerek sportif başarı anlamında inşallah hedefine ulaşacaktır. Ama bunun için sabır ve sebat etmek gerekiyor. Bizler doğru bildiğimiz yoldan gitmeye devam edeceğiz. Ve Boluspor adına doğru şeyleri yapmaya çaba göstereceğiz. İnşallah Allah gönlümüze göre verir.  

Yener Bandakçıoğlu “Bu tablodan fevkalade mutlu oldum”

Bugün büyük bir birlik ve beraberlik  içindeyiz. Ben Boluspor’un eski bir başkanı olarak bu tablodan fevkalade mutlu oldum. İnşallah Emin kardeşimin ve sayın başkanımızın ifade ettikleri gibi bu birlik ve beraberlik bir milat olur. Boluspor eski şanlı günlerine kavuşmak için önündeki bütün maçlarda başarılı sonuçlar alır. Bütün camiayı başta kulüp başkanımız olmak üzere yöneticilerimizi futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum.  

Güller “Biraz daha kontrollü ve Sağduyulu olmam lazım”

Bu tür birliktelikle takımımıza güç katacaktır buna inanıyoruz. Beraber olmak birlikte olmak iyi. Evet biraz sıkıntılarımız var, sakatlıklardan dolayı bazı sıkıntılarımız oldu ama sonuçta çıkıp en iyi şekilde oynayacağız yapacak bir şey yok. Zor bir dönemden geçiyoruz, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bunları atlatmamız lazım. Atlatmanın yolu da iyi bir takımı yenmek deplasmanda yenmek. Erciyes maçı bizim için bu anlamda bir şans olabilir. Çıkıp en iyi şekilde hazırlandıktan sonra elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanacağız. Kazanmanın yollarını arayacağız. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımız kaybettiğimiz maçtan sonra moral motivasyon olarak biraz aşağıda olsalar da hafta sonuna doğru moral olarak ta iyi duruma geldik. Fizik olarakta iyi duruma geldik. İnşallah sahaya istediklerimizi yansıtırsak, iyi bir şekilde doğru bir şekilde yapabilirsek kazanacağımızı düşünüyoruz.  Ben üç maçlık ceza alacak bir hareketin içinde olduğumu düşünmüyorum. Ne bir küfür ettim ne bir hakaret ettim nede bir onları rencide edecek bir hareket içinde de bulunmadım.  Tabi biz teknik adamlar sahada yer almak isteriz. Federasyonun aynı şartlarda Bursaspor’un teknik direktörüne bir maç ceza verdi bize üç. Üzgünüm tabi. Biraz daha kontrollü olmamız lazım. Kendi adıma biraz daha kontrollü olmam lazım. Sağduyulu olmak lazım. O anlamda hatalıyım ama avantaj mı dezavantaj mı  o konuda bir şey diyemem.  Mutlaka dezavantaj olacaktır. Futbolcularla o kadar maça çıkmışsın ama şimdi çıkmayınca nasıl bir şeyle karşılaşa caz hiçbir fikrim yok.

 

 

1725 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.46919989585876