BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

1 Temmuz 2023

Boluspor'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Boluspor Başkanı Savaş Abak, Siyasiler, teknik ekip, sporcular ve taraftarlar bir araya geldi....

Boluspor'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Boluspor Başkanı Savaş Abak, Siyasiler, teknik ekip, sporcular ve taraftarlar bir araya geldi. Kulüp binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Boluspor’a destek mesajları verildi.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, “Şehrin, iş insanlarının ve siyasilerin de destek olmaları gerekmektedir. Bu sene kim ne kadar Bolusporlu hep beraber göreceğiz. Yani geçen sene bu kulübe gelmeseydi Boluspor şu anda bu ligde değildi. Bunda bu konuda hiç tevazu göstermeyeceğim” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kurban Bayramının 3'üncü günü Boluspor tesislerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine Boluspor kulüp Başkanı Savaş Abak, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

“Boluspor camiası olarak biz bir aileyiz”

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını Boluspor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Alemdar yaptı. Alemdar, Boluspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirerek, “Başta Türk milleti olmak üzere tüm İslam âleminin, camiamızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, geldiğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Bayramlar birlik, beraberlik dayanışma, yardımlaşma açısından büyük bir kulüp olma açısından çok önemlidir. Bizler de bu vesileyle de bugün burada bir aradayız. Boluspor camiası olarak biz bir aileyiz biliyorsunuz ki başkanımız önderliğinde. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Bolusporumuzun başarısı ve geleceği için göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar var gücümüzle çalışarak elimizden geleni en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Boluspor, her zaman hedefleri olan bir camia”

Alemdar’ın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak söz aldı. Abak, tüm camianın bayramını kutlayarak; “Öncelikle hepinizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize spor camiasına barış ve huzur getirmesi bizim son dönemlerde en büyük eksikliğini gördüğümüzde bunu her konuşmamda söylüyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma. Tabii bugün kurban bayramının üçüncü günü. Bugün Kurban Bayramı olmasa böyle bir topluluğu oluşturmamızın imkanı yok ama tabii bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesiledir. Sizlerin de bildiğiniz gibi yeni bir sezona başlıyoruz. 2023/24 yılının hatasız, belasız, sakatlıksız başarılı bir sezon olmasını temenni ediyorum. Boluspor, her zaman hedefleri olan bir camia. Ama tabii hedefleri belirlerken de bazı etkenleri göz önüne almamız gerekiyor” dedi.  

“Elimizden gelenin en iyisini yapmaya, yönetim olarak gayret gösteriyoruz”

Abak, yönetim olarak görevi devralmalarının üzerinden 1 yıl geçtiğini anımsatarak, “Sizler de biliyorsunuz, göreve geleli bir seneyi geçti. Ama bir senedir 2016-2022 yıllarından kalan borçlar, hacizler, icralar ve temlikler uğraşıyoruz. Tabii bizler yarışma olarak mali disiplinle beraber kamusal anlamda da üst tarafları zorlayacak birtakım yapmak zorundayız. Kadro yaparken hatasız yapmamız gerekir. Geçen seneye göre biraz daha iyi durumdayız. Çünkü yaklaşık olarak futbolcu kardeşlerimizin %70’i elimizde ama hata yapmamamız gerekiyor. Eksik bölgelerimiz var. O bölgeleri hocalarımız ve futbol şube en iyi şekilde bize katkı sağlayacak, ileri taşıyacak futbolcu kardeşlerimizi de tamamlayacaktır. Az önce söylediğim gibi iyi bir kadro yapılanması yapmamız gerekiyor. Çünkü artık Spor Toto 1.ligde hatta Süper Lig'de gelir gibi de kulüplere ödenen rakama yaklaşık on senedir aynı. Ama giderler her sene kat kat artıyor. Naklen iyi gelirleri yaklaşık 13 milyon TL. Herhalde Bizim bugüne A takım, artı yetmiş iki tane personel, sahalar, yaklaşık 120 milyon TL bir rakama denk geliyor.  Yani gelir gider arasındaki fark bire on altı. O bilindiği için, camia için elimizden gelenin en iyisini yapmaya, yönetim olarak gayret gösteriyoruz. Ama bunu defalarca söyledim” şeklinde konuştu.

“Yani geçen sene bu kulübe gelmeseydik Boluspor şu anda bu ligde değildi”

Abak, Bolu’da bulunan iş adamlarına da çağrıda bulunarak, “Boluspor'a sadece yönetimin gücü yetmez. Her toplantıda, her kongrede söylüyorum. Başkan cebinden 50 milyon, yöneticiler cebinden her sene. 10-15 milyon TL kulübe, veremez. Tabii ben de bunu biliyorum. Şehrin, iş insanlarının ve siyasilerin de destek olmaları gerekmektedir. Bu sene kim ne kadar Bolusporlu hep beraber göreceğiz. Yani geçen sene bu kulübe gelmeseydik Boluspor şu anda bu ligde değildi. Bunda bu konuda hiç tevazu göstermeyeceğim. Topyekun şehirden destek gelsin ki, bizlerde yönetim olarak başarıyı daha çabuk yakalayalım. Sevgili Bolusporlular bir tane Boluspor var. Birliğimizin, beraberliğimizin, başarımızın daha da arttığı nice güzel bayramlar görmek dileğiyle. Hepinize buraya gelmek için teşekkür ediyorum” dedi.

BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

499 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.081995010375977