Boluspor’da Besim Durmuş dönemi resmen başladı

29 Kasım 2013

Boluspor’da geçtiğimiz hafta Manisaspor maçının ardından Ali Beykoz’un istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna Boluspor yönetimi noktayı koydu. Birçok teknik adamla masaya...

Boluspor’da geçtiğimiz hafta Manisaspor maçının ardından Ali Beykoz’un istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna Boluspor yönetimi noktayı koydu. Birçok teknik adamla masaya oturan Boluspor yönetim kurulu, Besim Durmuş’ta karar kıldı. Durmuş ile yapılan görüşmeler sonrası her iki tarafta karşılıklı anlaştı. Bu hafta itibari ile takımın başına geçecek Besim Durmuş’un yardımcılığını antrenör Kenan Yelek, Osman Zeki Korkmaz ve Kaleci Antrenörlüğünü ise Mehmet Bayraktar yapacak.

 

Boluspor’da Ali Beykoz’dan boşalan teknik direktörlük görevine Besim Durmuş getirildi. Ali Beykoz’un görevi bırakmasından sonra Teknik Direktör Besim Durmuş ile anlaşan Boluspor’da resmi imza töreni gerçekleştirildi. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Semercioğlu,Hakan Özsoy ,Gökhan Dere , Osman Kayışoğlu, Genel Kaptan Erkan Bektaş ve bazı yöneticiler ile basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan “Bugün Boluspor’da yeni bir sayfa açıyoruz. Malumunuz sezon başı Ali Beykoz kardeşimizle lige başladık. 13 hafta sonra Ali hocamız kendi kararıyla istifa etti. Bu hem Boluspor için hemde kendi için hayırlı olsun diyorum. Bizim tabiî ki hedeflerimiz var. Çok geniş bir yelpazede hoca seçimi yaptık. Zaman, zaman basında birçok hoca isimleri yazıldı. Ben her zaman söylüyorum. Bizim ağzımızdan çıkan her şeyi yazın, ama çıkmayan şeyleri yazmayın. Ve bugün, çok değerli ve bu ligi tanıyan benimde yıllardır tanıdığım kardeşim Besim Durmuş hocamızla anlaştık. Boluspor’un tabiî ki hedefleri var. Ben her zaman söylüyorum. Boluspor’un hedefi yine ilk altı olacak. Kaybedilmiş bir şey yok. Ben bu vesileyle taraftarımıza seslenmek istiyorum. Futbol’da inişli çıkışlı günler olacaktır. 23 maçımız var. Bu uzun maratonda oyuncularımıza sahip çıkılmasını istiyorum. Oyuncularımızın morali yüksek tutmamız gerekiyor. Taraftarımızı daha bilinçli davranmaya ve kulübüne sahip çıkmaya davet ediyorum. Hocamız ile 1,5 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Bolu’ya ve Boluspor camiasına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.   

PARA İÇİN GELMEDİM

Boluspor’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan çiçeği burnunda Teknik Direktör Besim Durmuş ise hayallerinin takımına geldiğini söyleyerek “Bugün futbolcu arkadaşlarıma da söyledim. Sizleri burada görünce çok büyük bir camiaya geldiğimi anladım. Biz dışarıdan, yıllardır buraya gelip giden, hem hoca olarsak hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak, Bolu futbol şehri. Takımların gelip gittiği yerler. Bolu futbol içinde kök salmış, değerleri olan sürekli yarışan bir yapısı var. Sürekli üst ligi istiyor. Son 10 yıldır bugün PTT liginin ilk altısının içinde olan hatta finalden dönen, yılmadan ısrarlı bir şekilde siz Bolu’nun gönül dostlarıyla, buraya hizmet eden yönetim kurulları inisiyatif kullanarak her sene Bolu takımını kaliteli oyuncularla yarışan, herkesin seyretmesi noktasında başarısı anlamında beklenti içine giren bir yapısı var.

BEKLENTİLERE CEVAP VERMEK İSTİYORUM 

Birçok takımdan Boluspor’u ayrı tutabilirim. Geçmişte Türk futboluna çok önemli oyuncular armağan eden, her sene yarışan bir yapısı var. Üsten çıkan düşüyor, çıkamayan büyük paralar veriyor. Daha çok borca gren takım bir sene sonra daha alt lige düşüyor. Burası her sene yarışıyor. Her sene ısrarlı bir şekilde kendi memleketine kendi kültürüne sahip çıkarak PTT Liginin en kaliteli en sevilen en köklü kültürü olan yapısı noktasında buraya gelmekten çok mutluyum. Buraya başta Başkanım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Ben buraya gönlümle, hayalimle isteyerek geldim. Çok para için gelmedim. Boluspor’un hedefleri doğrultusunda, benim hayallerimi doldurduğu için geldim. Beklentilere cevap vererek, Boluspor’u kamuoyunun beklediği noktaya taşımak için buradayız.  İnşallah bunu başaracağız. 24 saat futbola zaman ayıracağız. Hatalarımız olacak. Sahada çok koşacağız, çok mücadele edeceğiz” dedi.

ALİ BEYKOZ’A TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz hafta istifa ederek görevden ayrılan teknik direktör Ali Beykoz ile ilgilide açıklamalarda bulunan çiçeği burnunda teknik adam Besim Durmuş “Ali hocam benim takım arkadaşım. PRO Lisans’ta 90 gün birlikte olduk. Ali hocam özel bir insan benim için. Boluspor’un başarısı için dua ediyordu. Bazen işlerin iyi gitmesi için, hocaların hoca şansı olur. Ali hoca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bu 6-7 puanlık eksiği kalan 4 maçta kendi içinde değerlendirip, alabileceğimiz maksimum puanları alıp, ikinci yarıya inşallah kaybettiğimiz günleri 1 günü 2 gün gibi yaşayıp, fazla maç kazanarak aradaki mesafeyi kapatıp, Boluspor’u mücadele gücü yüksek, kazanan davranış sergileyen yılsonuna kadar hedefi hayal edecek, yıl sonunda da arzu ettiği yere taşımak için buradayız ama bunlar kolay şeyler değil. Bolu büyük, iyi sporcular var kendi bünyesinde. İnşallah ortak akıl, ekip arkadaşlığı içinde, yönetim kurulu, taraftarla el ele vererek o ortak akıl etrafında tek vücut olarak Boluspor’u hedeflediği noktaya getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Boluspor’un yeni teknik direktörü Besim Durmuş daha önce Kahramanmaraşspor, Samsunspor, Kasımpaşa gibi takımları çalıştırmış, Kasımpaşa’yı bir üst lige taşımayı başarmıştı.

2103 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069140911102295